2777
2789
همون منظورم اینه خیلی در ارتباط نباشیم باهاشون بهتره یعنی اهمیت ندیم به رفتاروگفتارشون منظورم اینه و ...

اخ کاش بفهمم من تا ببینم یکی ناراحته یا  نمیتونم تو مخمصه افتاده مث منگولا سریع میدونم پیشش

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

اخ کاش بفهمم من تا ببینم یکی ناراحته یا نمیتونم تو مخمصه افتاده مث منگولا سریع میدونم پیشش

دوری و دوستی از همشون بهتره 

راه شما‌رو رفتم ولی جدیدا دوری دوستی رو دارم میرم بنظرم آرامش بیشتری داره

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری و دوستی از همشون بهتره راه شما‌رو رفتم ولی جدیدا دوری دوستی رو دارم میرم بنظرم آرامش بیشتری دا ...

چه خوب 

امید وارم ادمای عالی منش شخثیت فوق العاده سر راهتون بیا 

چه خوب امید وارم ادمای عالی منش شخثیت فوق العاده سر راهتون بیا

مررسی گلی همچنین ❤️

انشالا بهترینش برا شما اتفاق بیفته❤️‍🩹

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

فدایت قلبم😘😘😘

خدانکنه جونم بمونی برامون❤️‍🩹

ب خودشون بگو خبمگ از ما چ بدی دیدی 😂😂

آی تو که قشنگ منی 😘😍

اینجا گفتم  شاید کسی دغدغه لباس داشته باشه فکر ذاتشم باشه😂😂🤣