2777
2789

اینکه با یک دنیا شوق و ذوق ازدواج میکنه با کسی که فکر میکنه هر دو عاشقن و خانواده ها راضی

و شب اول میگذره و داماد پسش میزنه یا میگه هر کی جای من بود میرفت

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده .

خانواده دانا و اگاه و عاقل    دختررو میفرستن  میره دانسگاه و تا ۳۰سالگی نمیزارن ازدواج کنه  درس میخونه  مسافرت میره خوشگذرونی میکنه 

چون پشتش خانوادش وایسادن .

ازدواج کرد هم  میتونه طلاق بگیره  . خانوادش پشتش هستن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تجاوز 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خانواده .خانواده دانا و اگاه و عاقل دختررو میفرستن میره دانسگاه و تا ۳۰سالگی نمیزارن ازدواج کنه ...

دختره ۲۶ سالش بود دانشگاهم رفته بود سرکار میرفت

راستش نگاه میکنم میبینم تمام آرزوهاشون با یکی ساخته بعد اینجوری بشه وحشتناک 

فیلم نیست که خب به جهنم بعدی

دختره ۲۶ سالش بود دانشگاهم رفته بود سرکار میرفتراستش نگاه میکنم میبینم تمام آرزوهاشون با یکی ساخته ب ...

واقعا به جهنم بعدی .

قدیم نیست بسوزه بسازه که وای ملت چی میگن . وای بعدی چی میشه و.‌.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

این شکنجه است چیو امیدوار باشه

بنظرم این اتفاق هم مثل تجاوز اومدن به بدن ب

نگاه کردن بعد طبق معیارشون نبوده در حالی که دختره قبل عقد هم گفته بوده من به زیبایی خودم ۱۰،۱۲ میدما اگه ظاهری هستی برو