2777
2789
عنوان

ادامه دادن درس،کمک نمیدونم واحد چیه😂😂😂😛

| مشاهده متن کامل بحث + 4554 بازدید | 55 پست
امضاتون از ته دل خواستید اخه منم خیلی دلم میخواد ول  دیگه اعصابش رو ندارم

من از ته ته دلم میخام.. ارث هم نداریم اصلا. باس معجزه بشه😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین بعضی درسا واحدشون زیاده مثلا سالی اگه مجازی 33 واحد برداری ازین قراره که بطور مثال یه ریاضی برداری خودش 4 واحده مثلا یه فیزیک 3 واحده این میشه 7 تا مثلا دینی 2 واحد باشه میشه 9 واحد تا اینجا گرفتی؟ هر درسی یه واحدمشخص  داره

من دختر بزرگم پنجمه وخیلی به من تو درساش وابسته... با اون گرفتارم

اها. من دختر اول پنج سالشه دومی فروردین سه سالش میشه، سومی هم اخر این ماه سه ماهش میشه😛

🥴امضام نمیاد 
ببین بعضی درسا واحدشون زیاده مثلا سالی اگه مجازی 33 واحد برداری ازین قراره که بطور مثال یه ریاضی برد ...

اره تا اینجاشو گرفتم مرسی از توضیحه واضحت پس من اول باید ببینم چند واحد میتونم بردارم بعد درسا رو مشخص کنم

🥴امضام نمیاد 
دقیقا مثل من دلم میخواست بارداری دومم دوقلو میشد ولی هیچ اقدامی هم نکردم پشیمانم که چرا دکتر نرفتم

بچه هات دخترن یا پسر؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره تا اینجاشو گرفتم مرسی از توضیحه واضحت پس من اول باید ببینم چند واحد میتونم بردارم بعد درسا رو مش ...

باید ببینی کدوم درسا رو مثلا میتونی بخونی مثلا یه نفر وقت خوندن سه تا کتاب داره ببین اون سه کتاب چیه و هرکدوم چند واحده مثلا یکی میتونه فارسی و دینی و زبان و شیمی و ریاضی بخونه میره حساب میکنه هرکدوم چنتا واحد میشه و جمع میکه باهم این میشه کل واحد اون سالش

باید ببینی کدوم درسا رو مثلا میتونی بخونی مثلا یه نفر وقت خوندن سه تا کتاب داره ببین اون سه کتاب چیه ...

مثلا دین و زندگی 4 واحد هست کتاب به 4 قسمت تقسیم شده

🥴امضام نمیاد 
مثلا دین و زندگی 4 واحد هست کتاب به 4 قسمت تقسیم شده

نه عزیزم کتاب تقسیم نشده.این ضریب ها یچیزی مث ارزش و عیار هر درسه که اثرش زمان معدل مشخص میشه مثلا دین و زندگی که 4است نمره ات در 4 ضرب شده و همه درس ها در واحدشون ضرب میشه و بعد تقسیم بر کل واحد ها میشه درسی که ضریب بالایی داره اگه نمره خوب بگیری معدلتو میبره بالا