2777
2789

یکی دو هفته با یه دختری صحبت میکردم در حد اشنایی(نه رابطه) عکس هم ازش دیدم خوب بود.. امروز حضوری همدیگه دیدیم

ولی مشکل اینه حضوری خوشم نیومد از تیپ و اینا.. 

نمیخوام جوری بگم که دلش بشکنه یا فکر کنه ایرادی داشته فقط چون سلیقه من نبوده، از یطرف هم بعد اینکه رسیدیم خونه پیام داد هنوز جوابی ندادم.. اگر الان بخوام تموم کنم ممکنه به خودش بگیره، نمیدونم چیکار کنم.. چجوری تموم کنم ناراحتی پیش نیاد

اگه ممکنه کمکم کنید،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هر کاریم بکنی در هر صورت اون ناراحت میشه ولی خب دیگه ازدواجه تعارف که نداری،همین که جواب ندی کاف ...

برای ازدواج منظورم نبود ولی خب نمیشه بدون جواب

میخوام با یه جمله یا نمیدونم..درست تموم بشه

مگه واسه اشنایی رابطه ج میخواد؟🤨

بهش پیام بده خانوم فلانی من امروز خوشحال شدم با شما ملاقات کردم و معلومه خانوم متشخص و خوبی هستین 

ولی متوجه شدم روحیات و سلایق متفاوتی داریم و از این میترسم که در اینده برای هردمون مشکلی پیش بیاد برای همین هم اگر شما هم راضی هستین دیگه ملاقات نکنیم

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

مگه واسه اشنایی رابطه ج میخواد؟🤨بهش پیام بده خانوم فلانی من امروز خوشحال شدم با شما ملاقات کردم و م ...

منظورم رابطه ج نبود.. در حد صحبت عادی بوده بینمون و امروز اولین بار بود که بیرون دیدمش.. 

ممنونم