2777
2789

سلام..

دخترم 40روزس ی روزبابت زردیش توبیمارستان بستری بود حالا بعدچن روز زردیش برگشته امروز بردمش دکتربراش قرص فنوباربیتال 15داده..کسی تجربه داره؟؟شما استفاده کردین برای نوزادتون؟؟تواینترنت سرچ کردم عوارض زیادداره توروخدا اگ کسی تجربه داره راهنماییم کنه..ممنون میشم..

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
اگه عوارض داره استفاده نکن 

خب زردیش وچیکارکنم؟؟

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم اگه دکترش رو قبول داری و دکتر خوبیه هرکاری میگه انجام بده. تو اینترنت سرچ نکن. فقط باعث استرست میشه. من خودم اینجوری م خیلی بده. یه مدت کپسول رفلاکس بچه مو سر همین عوارض و اینا ندادم خیلی بدتر شد. بعد دیگه تصمیم گرفتم توی کاری که تخصص ندارم دخالت نکنم. اگه قرار بود با یه سرچ همه چیز و بفهمیم و دارو بدیم یا ندیم که دیگه برای چی میرن تخصص میگیرن

خب زردیش وچیکارکنم؟؟

ببر یه دکتر دیگه پسر منم ۴۰روزگی گرفت بردم دکتر گفت نیاز ب هیچی نداره فقط لامپو روشن بزارید براش 

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

کسی نیس ک استفاده کرده باشه؟؟