2777
2789

تورو خدا قضاوتم نکنین😔😔

حداقل میتونم دردمو اینجا بگم

۸ سال باهاش بودم 

زیاد خیانت دیدم ازش شدیدا هم وابسته ش هستم اونم همینطور

من تصمیمو گرفتم جدا شدم ازش

ولی ولم نمیکنه هعی میاد چون قبلا ترکش نکردم الان میگه یکیو زیرنظر داری که جدا میشی..

میگه منم‌خدایی دارم عذاب وجدان میگیرم

بازم میگم تورو خدا قضاوتم نکنین حالم بده🙏😔

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جوری یهو سرد شدی پشت هم خیانت رابطه ای که پایانی نداشته ، ۸ سال دوستی!یهویی خیلی مشکوک میشه .

صبرم تموم شد 

قبلا بچه بودم فک‌میکردم عشق باشه درس میشه همه چی

چکار کنم بنظرت؟

همین راهو انتخاب کردمتو بودی چکار‌میکردی؟

من الان ۳۵ سالمه ۱۵ سال ازت بزرگترم

بخدا برگردم عقب فقط بفکر خودم بود ایندتو قربانی نکن از الان بفکر یه زندگی و اینده خوب باش که اخرت نشه مثل من

دوست عزیز اگه خیانت دیدی اصلا عذاب وجدان نداشته باش! چطور اون وقتی خیانت می‌کرد عذاب وجدان نداشت؟ بچه شدی؟ که با یه کلمه آه و ناله و گفتن منم خدایی دارم عذاب وجدان گرفتی؟☺️

بگو همون خدای تو به من گفت که خیلی بی‌وجدان و بی انصافه و اگه ازش جدا نشی دیگه نه من و نه تو !!!☺️

بگو اون وقتا که خیانت می‌کردی و ده بار قلب منو شکوندی حتی یه بار به این فکر کردی که منم خدایی دارم؟

ببین خانوم ! من همیشه کمک می‌کنم که دو نفر از هم جدا نشن! اما اگه با این طرف بمونی ارزش خودتو پایین میاری! چون درواقع بهش میگی : تو هرکاری‌ام کنی من باز نمیرم ! 

شک نکن بعدها همینو تو روت میگه که اگه کسی تو رو می‌خواست می‌رفتی و با منه خیانت‌کار نمی‌موندی!

اون وقت پشیمون میشی و دلت میسوزه!

همونارو بهش بگو و از همه جا بلاکش کن!

شاد باشی ☺️ ولش کن بابا ☺️ خدا بزرگه 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

صبرم تموم شد قبلا بچه بودم فک‌میکردم عشق باشه درس میشه همه چیچکار کنم بنظرت؟

کات .یادت باشه مرد یا همین پسر همون اول مشخص میشه چند چند با خودش و زندگیش واز رابطه چی میخواد فقط ۴ ماه تا ۶ ماه با یه پسر باش ببین میتونی آینده تو باش بسازی اگه درست نبود و میدونی ادم سمی هست سریع از زندگیت حذفش کن اونقدر ادم عمر نمیکنه که بشینه به پای انتخاب اشتباه اونوقت سر میگردونی عمرتو که پای یه انتخاب اشتباه سوزوندی افسوس میخوری.

من الان ۳۵ سالمه ۱۵ سال ازت بزرگترمبخدا برگردم عقب فقط بفکر خودم بود ایندتو قربانی نکن از الان بفکر ...

درسته خودمم دانشجو حقوق هستم میدونم اگه وقت بزارم و تلاش کنم به جای خوبی میرسم

فقط این حس درونم‌منو میکشه

کات .یادت باشه مرد یا همین پسر همون اول مشخص میشه چند چند با خودش و زندگیش واز رابطه چی میخواد فقط ۴ ...

درسته ممنون بابت نظرت

من برا اون آقا پسره انتخاب خوب هستم از هر نظری اون باخت نمیده

این منم که میبازم 

خسته شدم دیگه همش به فکر اون باشم نمیخوام خودمو فدای کسی کنم

درسته خودمم دانشجو حقوق هستم میدونم اگه وقت بزارم و تلاش کنم به جای خوبی میرسمفقط این حس درونم‌منو م ...

قوی باش حس درونتو اگر نمیتونی کنترل کنی برو روانشناس که خیلی بهت کمک میکنه