بحث حرص خوردن درباره رفتن به سربازی نیست بحث بی غیرت بودن مردا هستش ببین خانوم ها شما خودتون هم مقصر هستین از بس شل گرفتیم از بس چندتا خانوم ببخش اینو میگم احمق پیدا شدن تو اینستا پیج زدن بر علیه خانوم ها صحبت کردن وای شما حق ندارین مهریه بزارید وای پسر نباید خرج شمارو بده این نر ها انقد گردن کلفت شدن ک به خودشون اجازه دادن به همچین چیزی فکر کنند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
براساس منابع علمی متوسط هورمون تستسرون در آقایون نسبت به 20 سال گذشته کاهش پیدا کرده
همین هم باعث شده به این نقطه برسن
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.