2777
2789

بحث حرص خوردن درباره رفتن به سربازی نیست بحث بی غیرت بودن مردا هستش ببین خانوم ها شما خودتون هم مقصر هستین از بس شل گرفتیم از بس چندتا خانوم ببخش اینو میگم احمق پیدا شدن تو اینستا پیج زدن  بر علیه خانوم ها صحبت کردن وای شما حق ندارین مهریه بزارید وای پسر نباید خرج شمارو بده این نر ها انقد گردن کلفت شدن ک به خودشون اجازه دادن به همچین چیزی فکر کنند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براساس منابع علمی متوسط هورمون تستسرون در آقایون نسبت به 20 سال گذشته کاهش پیدا کرده

همین هم باعث شده به این نقطه برسن 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

عملی نگو از پژوهش گرا ۵۰۰ سال پیش بگو

جان؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

دقیقااااا

اینکه ۱۵۰ هزار نفر از مردای جامعه چنین تفکری دارن ترسناکه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️