2777
2789

یه مانتو ی طوسی ضخیم که عکس تو پست قبلم هست  ۱۱۵۰

روسری ابریشم طویل ۳۴۸ 

دوتا هم پیراهن تابستونی یکیش ۱۱۰۰ یکیش ۸۵۰ حدودا 

کیف و کفش هم تابستون خریدم کنار گذاشته بودم پاپیونیه 

۱۵۰۰ هم میخوام بدم فیشال صورت کنم و حدودا ۵۰۰ هم ارایشگاه برای کوتاهی و ابرو 

به نظرم خیلی خوب کارو جمع کردم 😬

کسایی که خرید کردن چقدر هزینتون شد ؟

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری چ خوب گرفتی

من پارسال ۱۱۰۰ پول مانتو عیدمو دادم امسال شده ۳ تومن صرف نظرم کردم از خرید میخوام خونه بمونم😁

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
یه پیرهن ۱۱۰۰ معادل یک کیسه برنج

یعنی گرونه ؟

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

مبارکتون باشه انشاالله بسلامتی استفاده کنید من امسال احتمالا چیزی نگیرم چون دوماه پیش خرید کردم و همون هارو میپوشم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کدوم شهری چ خوب گرفتیمن پارسال ۱۱۰۰ پول مانتو عیدمو دادم امسال شده ۳ تومن صرف نظرم کردم از خرید میخو ...

انلاین خریدم 

مبارکتون باشه انشاالله بسلامتی استفاده کنید من امسال احتمالا چیزی نگیرم چون دوماه پیش خرید کردم و هم ...

برای شما هم مبارکتون باشه

عید عید عید عید نکبت دوستت ندارم

چرا عزیزم ؟

انلاین خریدم

عالی گرفتی مبارکت باشه

این مغازها وجدان ندارن میندازن به ادم با قیمت خیلی بالا

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
از پول شو شو

نه از پول خودم 

کار میکنم 

چرا عزیزم ؟

برام آزار دهنده س

از خریدای قبلش که هی باید صرف نظر کنم 

تا مهمونیای مزخرفش که دست تنهام

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
عالی گرفتی مبارکت باشهاین مغازها وجدان ندارن میندازن به ادم با قیمت خیلی بالا

ممنون عزیزم 

اره واقعا همینو میرفتم بازار تهران ده تومن پول میگرفتن