2777
2789
عنوان

خدا رحم کنه

279 بازدید | 19 پست

به حیوونای مظلومو فقرا تو این هوای سردو برفی تو خیابونن بخصوص حیوونا حتی زبون تقلا ندارن کمکشون کنین غذای اضافه شامتونو بدین بهشون تروخدا جیگر ندین فلج میشن بادمجون ندین ادویه جاتو روغن ندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خداها تو این سرما ادمای ک بی خانمان چند وقت پیش باید صبح زود نیرفتم شهری دیگ سفر دم عابر بانک وایسادم پول بگیرم یه بی خانمان تو قسمتی ک جایگاه عابر بانک رو زمین بدون پتو چشماشو بسته بود خیلی وحشتناکه تو این سرما

جدی؟ مادرم هر روز به گربه اش جیگر مرغ میده

من توی اینستا دیدم دامپزشکه میگفت 

من زیاد بچه گربه بزرگ کردم به سری دوم میدادم دو تا بودن یکی اش فلج شد فرداش مرد .نمیدونم حالا به خاطر جیگر مرغا بود یا مریضی دیگه ای بود 

ولی بعد از اون ندادم اگرم میدادم هفته یکی دو بار .میپختم میدادم.خام نمیدادم

مادرم همه چی رو می پزه براش

بعضی وقتا هم گردن مرغ براش بپزه گوشتاشو بکنه بهش بده .اب مرغ هم خیلی دوست دارن .من مرغ میگیرم گردن و ستون فقرات رو جدا میکنم میزارم میپزه برای گربه های کوچه میزارم . گردن مرغ هم کیلویی ۴۰ تومن هست با جیگر مرغ خیلی تفاوت قیمتی ندارن