2777
2789

من باریکشو جلو میپوشیدم ینی اشتباه میپوشیدم؟ 😂😂😂تازه الان شوهرم گفت اشتباه😂😂😂😂برام خریده بحثش شد گفت اینجوری ن اونجوری😂😂😂خجالت کشیدم گفتم اینجا بپرسم 

جنبه داشته باشین لطفا نگین فلانی بی ادب 🙏🏻🙏🏻

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂قیافه شوهرتو تصور کردم تو دلش گفته چ زن از مرحله پرتی دارم من

عکسشو یه سرچ بزن نمیخاد بپرسی اینجا همه چیزو ک

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

جسارتا همسرتون از کجا خریدن

من دارم میرم از سایت دیگه تحمل این حجم از ...ندارم واقعا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

😂😂😂😂قیافه شوهرتو تصور کردم تو دلش گفته چ زن از مرحله پرتی دارم منعکسشو یه سرچ بزن نمیخاد بپرسی ا ...

هرهر خندید کثافت😂😂😂😂😂 نت زدم ولی مطمعن نشدم 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
من دارم میرم از سایت دیگه تحمل این حجم از ...ندارم واقعا

این از اون تاپیک های جالبه

چون اگر یکی دیگه میزد که دوستان روش حساس باشن نحوه خرید از نحوه پوشیدن مهم تر بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی