2777
2789
عنوان

خانم های باردار که رفتن ان تی خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست
عزیزم اون تاپیک تعطیل شده بود نتونستم پاسختونو بخونم.اومدم اینجا بپرسم.تعهد دادید چادر بپوشید یا بدو ...

نه عزیزم تو برگه توضیح دادم که حجابم خوبه و....ولی برگه ای که میدن برا تعهد کتبی به من ندادن ومن هیچگونه تعهدی ندادم 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
نه عزیزم تو برگه توضیح دادم که حجابم خوبه و....ولی برگه ای که میدن برا تعهد کتبی به من ندادن ومن هیچ ...

اهان پس اونوقت خوبه.مرسی عزیزم

راستی اون برگه اعتراضو یه متن ساده نوشتی یااینکه مثل نامه های اداری باید اصولی باشه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان پس اونوقت خوبه.مرسی عزیزمراستی اون برگه اعتراضو یه متن ساده نوشتی یااینکه مثل نامه های اداری با ...

نه عزیزم دلی نوشتم نوشتم که من همیشه حجابم خوبه واگه سهوا خطایی سر زده ببخشید و....ولی چندبار تاکیید کردم که حجابم هیچ موردی نداره وبدون چادرم حجابم کامله 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
نه عزیزم دلی نوشتم نوشتم که من همیشه حجابم خوبه واگه سهوا خطایی سر زده ببخشید و....ولی چندبار تاکیید ...

مرسی عزیزم.موفق باشی🌺🌺

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!