2777
2789

3 تا دارم

اولی خیلی خوبه. تا وقتی من مجرد بودم که از همه تو دنیا بهم نزدیک تر بود.همه فامیلمون دوستش دارن. خیلی همدرد و فهمیده است

دومی خیلی به جاری هاش حسادت میکنه و زمانی راضی میشه و دست از قهر با ما برمیداره که اون دو تا رو طرد کنیم

سومی دختر خوبیه و مهربونه ولی خیلی حساس و زودرنجه . از هیچ و پوچ برای خودش مسئله درست میکنه و اعصاب خودشو و داداشم رو به هم میریزه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین قصد رو داشتم . دعا کن آدم بدجنس به تور داداشت نخوره. ما که شانس نداشتیم. اصلا کاری به کارش ...

انشاالله.منم بقولی ازاون دسته آدمام تاکسی پا رو دمم نذاره کاریش ندارم😆

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
البته خواهر شوهرتي من هم زياد اين حرفا ميزدن ولي بر عكس شد 

کدوم حرفا؟ 

نه والا من چون خودم درد کشیده ام از خانواده شوهر خیلی رعایت میکنم .متنفرم از دخالت کردن تو کار عروس .مامانمم که کلا تو این فازا نیست که بخواد کسی رو بچزونه . همه جا میشینه از عروسش تعریف میکنه

2ta zandadash daram khoda ro shokr ta alan hich be ehterami azashoon nadidam...albate khodamam khaha ...

والا ما هم خواهر شوهر خوبی بودیم. 12 سال پیش زاییده بود رفتم خونش موندم با سن کممم که 18 سالم بود کلی کار کردم. از ظرف شستن خودش و مهموناش تا پذیرایی کسانی که میاند دیدن تا آب پرتقال گرفتن براش و پذیرایی خودش و ملحفه شستن و دوختن. روز بعدش برام به دروغ حرف ساخت پیش داداشم که منو از چشم داداشم بندازه. امیدوارم خدا جواب دروغهاشو و زحمتایی که کشیدمو به خودشو مادر تنبلش بده. الان که فکر میکنم میگم چقدر ساده بودم و مثل خواهرم دوستش داشتم.

فبای آلاء ربکما تکذبان

من یع دونه دارم دوسش دارم.منتظر دومیشم😂

خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...