2777
2789

میخوایم اقدام کنیم برای بارداری و خونواده همسرم دختر ندارن و تو خونواده خودمونم بین ۲۰تا نوه فقط ۲تا دختر داریم🥲

با اینکه پسربچها روهم خیلی خیلی دوست دارم ولی واقعا دوست دارم بچه ی اولم دختر شه البته هرچی خدا بخواد هیچیو بزور از خدا نمیخوام ولی خب گفتم اگر رژیم غذایی یا روش طبیعی هسته ک بتونیم دختردار بشیم شانسمونو امتحان میکنیم دیگه

لطفا راهکار بگید من هیچییی نمیدونم و میخوام اقدام اولمو انجام بدم به عنوان خواهر بزرگتر کمکم کنید🙏🏻❤️

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

حمایتت میکنن الان

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا دختر دار شی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

راهکار هاش زیاده

خب یکی دوتاشو شما لطف کنید بهم بگید

من واقعااا صفرِ صفرم هیچیو نمیدونم در این مورد

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

ولی مرد جنسیت رو تایین میکنه نه زن 

چون زن فقط x داره مرد y داره که منتقل بکنه با نکنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ما برعکس شماییم مادرم و خواهرام و دختر خواهرام همگی بچه دختر داریم 😁

بیایید جابه جا کنیم هر دو خانواده جنس هامون جور بشه😂

من خودم ویارم تخمه شور بود .میگفتن شوری جات بخوری بچه دختر میشه 

نمیدونم صحت داره یا نه

خدا هرچه خودش بخواد میبخشه دست ما نیست فقط فرزند سالم بخوایین از خدا من دوتا دختردارم نمیدونم چطور دخترشدن 😅دیگه همین دوتا هم بسمونه انشالله شما هم دوتا گل دختر دوقلو گیرتون بیاد

نظرشمام محترمه

رابطه طولانی مدت باکیفیت عزیزم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠