2777
2789

اظهار نامه عدم تمکین برام اومده اما ادرس شعبه ای نداره و ۷۲ساعت مهلت دادن برگردم منزل همسرم.. الان از کجا بفهم کی و کجا باید برم؟ یا صبر کنم ابلاغ بیاد؟

لطفا راهنماییم کنید سردرگمم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

الان هیچ جا نباید بری ، یا باید تا ۷۲ ساعت برگردی یا منتظر نامه دادگستری برای تعیین شعبه و اینا باشی !

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان هیچ جا نباید بری ، یا باید تا ۷۲ ساعت برگردی یا منتظر نامه دادگستری برای تعیین شعبه و اینا باشی ...

مطمعنی عزیزم؟ محکوم ب چیزی نشم؟ 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی عزیزم؟ محکوم ب چیزی نشم؟

ببین اینو مطمئنم که اگر تا ۷۲ ساعت نری باز یک نامه دیگه برات میاد تا بری دادگاه حکم بدن 

اما اینکه محکوم بشی رو نمیدونم ، خب تمکین وظیفه اس ، عقلم میگه محکوم میشی اگر واقعا تمکین نکردی!؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اظهارنامه رو که شوهرت از دفتر قضایی برات فرستاده واگه برنگردی شکایت میکنه و برات عدم تمکین میزنه و برات ابلاغیه میاد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
ببین اینو مطمئنم که اگر تا ۷۲ ساعت نری باز یک نامه دیگه برات میاد تا بری دادگاه حکم بدن اما اینکه مح ...

تو اظهار نوشته شده بدون اجازه خونه رو ترک کرده ...اخه الان بخوام برم هم نمیدونم کدوم شعبه باید برم 

برو سر خونه زندگیت اگر عدم تمکین اثبات بشه مهریه و نفقه بهت تعلق نمیگیره

عدم تمکین مگه فقد واسه نفقه نییت..نفقه اجرا نزاشتم که فقد مهر

اظهارنامه رو که شوهرت از دفتر قضایی برات فرستاده واگه برنگردی شکایت میکنه و برات عدم تمکین میزنه و ب ...

پس صبر کنم ابلاغ بیاد درسته؟ اونوقت باید دلیل محکمه پسند بیارم درسته؟