2777
2789
عنوان

می خوام انتقام بگیرم اما نمی تونم

1544 بازدید | 54 پست

سلام

من هجده ساله ازدواج کردم.سه تا بچه دارم.حدود دو سال پیش شوهرم بهم خیانت کرد که اگر بگم فراموشم شده و از فکرش بیرون رفتم دروغ گفتم.هر لحضه به یادش می افتم.

به این که چه جوری این کار را با من کرد

در حالی که ما هیچ چیزی توی زندگیمون کم نداشتیم.

حالا چند وقته فکر انتقام

اما نمی تونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باانتقام چیزی درست نمیشهه ... جزاینکه چندروز بعد برات پشیمونی میاره ... 

انتقام بهتراینه بهترین شرایط زندگی‌روبراخودت درستت کنی. وشاد باشی تاببینع کاری ک انجام داد برات اهمیتی نداره!ونتونستع داغونت کنه وبهترین زندگی رو داری....(گرچ میدونم داغونی... )

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

البته نمی تونم نه اینکه به فکر شوهر بی غیرتم هستم نه

به فکر خانواده و پدر و مادرم و کلا اینکه توی شهر ما جزه ادم های سر شناسم

به خاطر کارم

هم می ترسم

اما بد جور چزوندن این به اصطلاح شوهر توی مخمه

عزیزم تکلیفتو با خودت روشن کن اول.یا بخشیدی و به زندگی ادامه میدی یا نه جدا میشی.غیر این دو مورد هرکاری کنی اخلاقی نیست

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند

خب اگه واقعا نميتوني ببخشيش چرا جدا نميشي؟

واقعا از طلاق بدم مياد اما اگه نميتوني ببخشيشو خودتو اذيت ميكني يه فكري برا خودت بكن

اما اينكه مقابله به كثل كني كار درستي نيس تو اين مورد

چراسربدی هاروبازمیکنی؟درک میکنم.شوهرت الان چجوریه؟خوبه بد؟برومشاورفک کنم فشارزیادباعث افسردگیتون شده

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
عزیزم تکلیفتو با خودت روشن کن اول.یا بخشیدی و به زندگی ادامه میدی یا نه جدا میشی.غیر این دو مورد هرک ...

فکر کنم زمانی که مرده ام و ی متر علف از روی قبرم هم رشد کنه این موضوع را نتونم فراموش کنم

خب اگه واقعا نميتوني ببخشيش چرا جدا نميشي؟ واقعا از طلاق بدم مياد اما اگه نميتوني ببخشيشو خودتو اذي ...

بله اینم حرف خوبیه.ولی ازطرفی بچه هاچه گناهی دارن خواهر؟

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍