2777
2789

اونایی که جنسیت و نمی دونن من یع نفر میشناسم سرکتاب باز میکنه میگع فقط پنجاه هزار شارژ میخواد برا منم گفته ولی هنوز سونو نرفتم ببینم درسته یانه

یه صلوات واسه دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅😅 چه کایه اخه یه مدت صبر میکینم سونو بهمون میگه دیگه ،من خودم باردار ببینم از ۳ فرسخی تشخیص میدم به خودم که میرسم علیل میشم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب اینا که چیزی نیست اینا رو می‌پرسه بعد الکی میگه می‌خوای منم بگم اسم مادرت بگو سر کتاب باز کردم خد ...

اخه من به چند نفر دادم همشون درست و دقیق بوده حداقل باید یبار اشتباه میشد

یه صلوات واسه دلم

خانمای باردار منو دعا کنید اومدم تو این تاپیک اینو بگم و برم 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

سرکتاب باز میکنه الکی نیس اسم میپرسه و اسم مادر

اسی بهتره به اینا اعتماد نکنی تو بارداری اون بچه پاک لطفا پیش اینا نرو هم گناه هم روی بچت اثر بدی داره 

من خودم رفتم بچمو از دست دادم بخاطر جنسیت نرفتم بخاطر باردار شدن رفتم فک کردم اینا خوبن ولی اخرش دنیا روی سرم خراب شد بچمم از دست دادم😔 لطفا پیش اینا نرید اینا آدم نیستن حتی خدا خودش گفته نرید پیششون 

فقط توکل کن به خدا جنسیت اون بچه تغییر که نمیکنه بعد چند ماه از سنوی انومالی میفهمی انشاءلله سالم باشه همین برات بیشتر از همه چیز مهم باشه من دوباره ایندفعه که باردار شدم توکل کردم به خدا و الان ی بچه دارم خداروشکر یکسال و نیمش هست 🙂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

اسی بهتره به اینا اعتماد نکنی تو بارداری اون بچه پاک لطفا پیش اینا نرو هم گناه هم روی بچت اثر بدی دا ...

خیلی ممنون عزیز دلم که جواب دادی خدا انشالله بچه نازتو حفظ کنه . این قران باز میکنه جنسیت و میگه واسه همین خیالم راحت بود

یه صلوات واسه دلم