2777
2789
وا 

شوخی کردم.

ادم لجبازو اصلا نباید سر ب سرش بزاری که بدتر میشه

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
خخخخ چرا؟!

😂😂 چون با اینکه سوال بعضی تاپیکا بی ربطه و از راه دور درست کردنی نیست یه راهنمایی ای پیدا میکنید سر و ته قضیه رو هم بیاره 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 چون با اینکه سوال بعضی تاپیکا بی ربطه و از راه دور درست کردنی نیست یه راهنمایی ای پیدا میکنید س ...

یس...

ولی خب اصل قضیه اینع ک نباید لج کنه .. چون بدترمیشه ... دگ اخلاق شوهرش وخودش میدونه هرچقد لج نکنه ومحل نده بهتره ..

راهنمایی به هرکسی نمیکنم ولی اگ بخوام راهنمایی کنم یه راهنمایی کلی میدم چون اخلاق طرف ونمیدونم

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
اشتباه تايپي بود  ميخواستم بنويسم ميشه

اصل حرف من اینه. لج نکن ... 

اگ گف فلان کاربگو باشع انجامش میدم نگران نباش... اگ انجام نشد بگو بنظرت بهترنیس یجوری دگ انجام بشه؟!/؛

ودراصل یجورایی. باکلمات بازی کن ... چون توهرچقد بیشترلج کنی اون بدترمیشه ولج ولجبازی میشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

ببین به نظر من با یه صفت کلی که به ما میدی نمیتونی راهنمایی بگیری. لجباز یعنی چی؟ بالاخره توی داستان و رابطه دو نفرتون حتما لجباز  بودنش یه مدلیه دیگه. بعد هم اینکه همون طور که میگی چی کار کنی و به فکر راه حلی یعنی فکر میکنی رفتارت میتونه روش تاثیر بذاره حتما قبلش هم همین طور بوده ...

فعالیت من توی نی نی سایت به خاطر این هست که یه روز سوالی پرسیدم که یه نفر اپلیکیشن مشاوره تلفنی تلیار رو بهم معرفی کرد و مشاوره گرفتن از اونجا بهم خیلی کمک کرد منم دوست دارم این اتفاق توی زندگی بقیه بیوفته تا زندگی بهتری داشته باشن و تصمیم های بهتری بگیرن توی زندگیشون.