😂😂 چون با اینکه سوال بعضی تاپیکا بی ربطه و از راه دور درست کردنی نیست یه راهنمایی ای پیدا میکنید سر و ته قضیه رو هم بیاره
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ببین به نظر من با یه صفت کلی که به ما میدی نمیتونی راهنمایی بگیری. لجباز یعنی چی؟ بالاخره توی داستان و رابطه دو نفرتون حتما لجباز بودنش یه مدلیه دیگه. بعد هم اینکه همون طور که میگی چی کار کنی و به فکر راه حلی یعنی فکر میکنی رفتارت میتونه روش تاثیر بذاره حتما قبلش هم همین طور بوده ...
فعالیت من توی نی نی سایت به خاطر این هست که یه روز سوالی پرسیدم که یه نفر اپلیکیشن مشاوره تلفنی تلیار رو بهم معرفی کرد و مشاوره گرفتن از اونجا بهم خیلی کمک کرد منم دوست دارم این اتفاق توی زندگی بقیه بیوفته تا زندگی بهتری داشته باشن و تصمیم های بهتری بگیرن توی زندگیشون.