2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا پنج روز هم اسپرم با کیفیت زنده میمونه تو آزمایشگاه تا ۷ روز البته اسپرم های پسر تقریبا دو روز اسپرم های دختر بیشتر میمونن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
تا پنج روز هم اسپرم با کیفیت زنده میمونه تو آزمایشگاه تا ۷ روز البته اسپرم های پسر تقریبا دو روز اسپ ...

میگم من اولین روز از پاکیم رابطه داشتم دوره هامم ۲۶ روزه .همسرم بیرون از واژنم تخلیه کرد ولی خودش گف انگاری چند قطره ریخته شده باشه ب نظرت امکان بارداری هس؟

🌸♥️

من روز هفتم پریود ک پاک شدم اقدام کردم همون ی بار اقدام بود باردار شدم،اللان 7 هفته هستم

البته نمیدونسم باردارم چون پریود شدم😐😐😐بعد پرودم دیدم تخمدانام تیر میکشه و حالت تهوع دارم بی بی چک دوتا گذاشتم درجا مثبت شد من خیلی شوک بهم وارد شده

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم من اولین روز از پاکیم رابطه داشتم دوره هامم ۲۶ روزه .همسرم بیرون از واژنم تخلیه کرد ولی خودش گف ...

فکر نکنم

گلم تخمک گذاریت میدونی روز چندمته؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
میگم من اولین روز از پاکیم رابطه داشتم دوره هامم ۲۶ روزه .همسرم بیرون از واژنم تخلیه کرد ولی خودش گف ...

بله هست من روز پاکیم باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی پریود شدی چطور باردار هم بودی ؟،؟!!!

نمیدونم بخدا سه روز خونریزی شدید داشتم یهو قط شد در صورتی ک پریودام هفت روزه بود

بعد االان روز 13 سیکلم هستم دیدم حالت تهوع وتنگی نفس دام فذا میخورم حالم بد میشه تخمدانامم تیر میکشه گفتم حتمن تخمک گذاریه ،ولی تنگی نفسه منو ب شک انداخت  بی بی گذاشتم متبت شد دوتا میخوام برم فردا ازمایش اصلن این معجزه هست ب نظرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من روز موعودم لک لانه گزینی ذو دیدم ولی ده رور بعدش پریود شدم گفتم باردار نیتسم دیگه ولی علائمی ک داشتم منو ب شک انداخت دوتا بی بب چکام متبته انقد تو شوکم ک نمیدونم وافعای هست یا دارم خواب میبینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40