2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنهبرای من این اتفاق افتاد و الان پسرم 5سالشه

وای راست میگی شمام پریود شدی؟؟؟من خیلی برام عجیب بود وقتی بی بی چک متبت بود دستام میلرزید،

شما چند ماه پریود شدین؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من روز هفتم پریود ک پاک شدم اقدام کردم همون ی بار اقدام بود باردار شدم،اللان 7 هفته هستمالبته نمیدون ...

در چ حد پریود شدی

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خوش بحالت من چقدر منتظر بی بی چک مثبتمکاش بدون دارو منم باردار بشم

ایشالله خدام به شما ی نینی خوشگل بده ،بارداری من ک معجزه بود میدونی من وقتی پریود شدم رفتم باشگاه والیبال کلی بپر بپر کردم کیسه برنج ده کیلویی بلند کردم،اصلن وفتی اینارو بلند میرکدم حالم بد میشد ی جوری میشدم  ولی خدا بازم با وجود پروید برام نگهش داشته خیلی عجیبه معجزه همش اشک تو چشام جمع میشه حالا فردا برم ازمایش ببینم چی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در چ حد پریود شدی

روز موعودم لک لانه گزینی دیدم تموم شد باز ده روز بعد پریود شدید  شدم 2  روز و نصفی تا ظهر فرداش تموم شد دیگا هیچی نیومد،بعد روز 13 سیکلم بی بی گذاشتم مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه بار یه ماما بهم گفت از روز اول پاک شدن از پریود تا اولین روز پریود بعد احتمال بارداری وجود داره چون هیچوقت نمیشه تشخیص داد روز دقیق تخمک گذاری کی هست. حتی گفت ممکنه تخمک گذاری تو هر ماه روزش عوض بشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

روز موعودم لک لانه گزینی دیدم تموم شد باز ده روز بعد پریود شدید شدم 2 روز و نصفی تا ظهر فرداش تموم ...

من ۶ روز مونده ب موعدم بی بی گذاشتم دوتا مثبت شد 

ولی با ۳ روز تاخیر پری شدم خیلی کم بود خیلی من همیشه لخته داشتم ولی اینبار ن و ۳ روز از ۶ روز پریودی فقط‌ لک داشتم امکان بارداری هست؟

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من ۶ روز مونده ب موعدم بی بی گذاشتم دوتا مثبت شد ولی با ۳ روز تاخیر پری شدم خیلی کم بود خیلی من همیش ...

شاید باردار باشی عزیزم وقتی پاک شدی بی بی بزار ببین چی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای راست میگی شمام پریود شدی؟؟؟من خیلی برام عجیب بود وقتی بی بی چک متبت بود دستام میلرزید،شما چند ما ...

گلم منظورم اینه 

روز اول پاکیم روابطه داشتم و دیگه رابطه ای نداشتیم 

با همون تنها رابطه باردار شدم عزیزم 

گلم منظورم اینه روز اول پاکیم روابطه داشتم و دیگه رابطه ای نداشتیم با همون تنها رابطه باردار شدم عزی ...

اهان متوجا شدم عزیزم اخه من پریود شدم و بعد پاکیم بی بی چکم مثبت شد فکر کردم شمام اینجوری شدین،

1
5
10
15
20
25
30
35
40