2777
2789
عنوان

بنظرتون اشتباه کردم اجازه دادم پا پیش بزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 84 پست
اره دقیقامن جدیدا اعتقاد پیدا کردم که فرصت و نیاید از دست دادالان دوستی خیلی سخت شده انتظار همه کاری ...

بله متاسفانه به این آشنایی ها هم اعتماد نکن که اومده خواستگاریم پس قصدش ازدواجه بزار راحت باشیم متاسفانه هرمدل آدمی وجود داره احتیاط کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه خیلی از خانواده های دختر هم حاضر نیستن یه نفر کانل غریبه رو راه بدن خونشون و هزینه میوه و شیر ...

اره اینم هست 

من خودمم نمیخوام ولخرجی کنم

چیزی که دارمو میپوشم

گفتم میوه ام تو دوسه رقم تمومش کنن

بله متاسفانه به این آشنایی ها هم اعتماد نکن که اومده خواستگاریم پس قصدش ازدواجه بزار راحت باشیم متاس ...

من انقد از ادما خوردم که الان رسیدم به انزوای شدید

خدا اخر عاقبت هممونو بخیر کنه

اره منم تقریبا قرتی ام لباسمم تو تنم جذابه ارایشمم که خط چشم و رژ و ریمل اوکیه؟

خب دیگه هر جور میپوشی باید نشون بدی زد و همدیگه رو پسندیدین دیگه تیپتو عوض کنی ضایع اس اونی که بپسنده هر جور که هستی خیلی باحالتره 

من بچه تر بودم هر کی میومد مامانم میگفت چادر بپوش وووو البته از این چادر نمازا بعد طرف فکر میکرد من خیلی حزب اللهی ام

یکم که تو جامعه و دانشگاه گشتم یاد گرفتم خودم میخواد بپسنده خودمو بپسنده من که مشکل ظاهری ندارم چرا باید زیادی خودمو مخفی کنم و راضیم که همسرم تو این زمینه ها هیچ گیر نمیده

فردا کی میخواد بیاد خانما یا آقاپسر هم همراهش هست؟

آقا پسر به همراه خواهرشون

فکر میکنم مادرشون فوت شدن

ولی اگر درقید حیات باشه و نیاد ،من ناراحت میشم

مامانم هیچی تو لفن نپرسید قشنگ منو گذاشته تو برزخ هیچی ازشون نمیدونم

🤣🤣

اره اینم هست من خودمم نمیخوام ولخرجی کنمچیزی که دارمو میپوشمگفتم میوه ام تو دوسه رقم تمومش کنن

آره خرج اضافه نکن

مخصوصا لباس

اگه به جلسات بعدی رسید، اونموقع بیشتر به مراسم بها بده و جدی بگیر

آره خرج اضافه نکنمخصوصا لباساگه به جلسات بعدی رسید، اونموقع بیشتر به مراسم بها بده و جدی بگیر

اره انشإالله که خیر پیش بیاد

مرسی عزیزم برای همراهیت

اگر نکته ای هم برا صحبت کردنمون دارین که ممنون میشم بیان کنی

مغزم کاملا تهی شده