2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به همچین عروسی چیه

164 بازدید | 18 پست

در حد یه بعد از طهر ۴ تا ۵ ساعت و بصرف شیرینی و فامیلای که از راه دور اومدن شام دعوت خونه صاحب مجلس بنظرتون بد نیست برا کسی که شرایطش در همین حده و پول عروسی نداره 

وقتی توانشو ندارن همینم کافیه عزیزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اگه شرایطشون مناسب نیست بهتره همونایی که از دور اومدن رو هم دعوت نکنن بلاخره هدف شادیه دیگه غذاداشتن یا نداشتن به نظرم مهم نیست 

خوشبخت باشن ایشالا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه اگه شرایطشون مناسب نیست بهتره همونایی که از دور اومدن رو هم دعوت نکنن بلاخره هدف شادیه دیگه غذادا ...

اخه چه بگن چه‌نگن اون فامیلای دسته اولی که از راه دور اومدن شب میان می‌مونن برا همین فامیلا شامم میگن 

اخه چه بگن چه‌نگن اون فامیلای دسته اولی که از راه دور اومدن شب میان می‌مونن برا همین فامیلا شامم میگ ...

دیگه میمونن که هیچ یه تدارکی ببینن ولی به نظرم بهتر بود اون فاکیلا هم شرایط رو درک میکردن و اذیت نمی‌کردن خانواده عروس داماد رو 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خوبه سخت نمیگیرم مبارکشون 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بی احترامی میدونم یه سری رو بگم شام نمونید یه سری بمونن

باهات مخالف بودم من

بیا دعوا کنیم حالا😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😂😂😂😂😂😂من با تف و چنگ از نظرم دفاع میکنم

منم فحش میدم

تو فکر ‌کن مهم بودی ک فحش دادم😂