2777
2789
عنوان

چرا میگن لعنت کردن خوب نیس

90 بازدید | 12 پست

واقعا انقدر میگن لعنت نکنید 

پس حتما تاثیر بدی داره که میگن 

پس من میکنم 

اونایی که اذیتم کردن حق و ناحق گردن تبعیض قائل شدن .و به خدا میگم فقط اوناییو بچزون که حق بر گردنم دارن و لعنتشون کن 

اگر واقعا تاثیر داره من لعنت میکنم 

چون به خود آدم برمیگردهتنفر هم همین طور فقط سعی کن بهش فکر نکنی و واگذار کنی به خدا همین.

مگر نه میگن اگر به حق باشی بر نمیگرده 

منم به خدا میگم اونایی که به ناحق اذیتم کردن 

اگر کسی سهوا یا از روی عمد نبوده رو کاری ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا انرژی منفی میده ب خودت و هر دعا یا نفرین بر میگرده ب خودت ،

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

ظلم یزیدیا اشکار بود هرچند ماهم چه در جامعه چه در زندگی شخصیمون یزدیای داریم بدتر یزدی

آخه فرقی نمیکنه اگه نفرین بده چرا خدا خودش فلان قوم رووتو قرآن نفرین کرد الان دقیق یادم نیست....یا زیارت عاشورا از اول تا آخر لعن و نفرینه....

پس لابد ایرادی نداره دیگه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
آخه فرقی نمیکنه اگه نفرین بده چرا خدا خودش فلان قوم رووتو قرآن نفرین کرد الان دقیق یادم نیست....یا ز ...

من که به نطرم حق ماست .پس چیکار کنیم بشینیم مثل لبو نگاه کنیم 

حداقل وقتی لعنت میکنیم دلمون خالی   سبک میشه 

خو حالا برا طرف تاثیری داره یا نه؟

ن تاثیری نداره مگ اینک حق ناحق کرده باشه

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :