2777
2789

خودد شاد آموزش پرورش که معتبره و اسمش رو گوشی SHAD سیوه  این پیامکو داده

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولش شک کردم گفتم شاید آموزش پرورش هک شده که بعیده ولی برای احتیاط صبر کردم گفتم اگه آموزش و پرورش هک شده باشه حتماااا اخبار همین امشب اعلام میکنه بالاخره خیلی مهمه اکانت شاد آموزش و پرورش هک شده باشه حتماااا میگن به مردم 

گذشت هیچی نگفتن من مطمئن شدم گفتم صد در صد واقعیه که هیچی نگفته اخبار رفتم همه اطلاعاتی که میخواست و پر کردم 

حالا الان بعد هجدههههههه ساعت فرض کن ساعت ۱۸:۳۰ شب این پیامک اومده حالا ساعت ۱۲:۲۰ دقیقه ظهر خیلیییییی ریلکس وقتی همه بدبخت شدن اینو پیام داده که اسکرینش میذارم :میخوام بدونم این پیامه که داده منظورش چیه یعنی کلاهبرداریه یا نه؟چون گفته این گونه پیام ها فقط از اکانت رسمی شاد میاد خب خدا لعنتت کنه اونم اکانت رسمی شاد بود که پیامک داد یعنی چی یعنی کلاهبرداری شده ازم یا نه 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

چه ساده ای 😐😐😐

چه سادگی آخه با خود شاد پیام داده مال خود آموزش و پرورشه یعنی اگه هک شده بود نباید اخبار میگفت؟ من شرکت کرده بودم تو پویش همیشه با رفیق قرار بود به برنده ها ۵۰۰ هزارتومن بدن اینو خود شاد گفته بود 

چه سادگی آخه با خود شاد پیام داده مال خود آموزش و پرورشه یعنی اگه هک شده بود نباید اخبار میگفت؟ من ش ...

اگه پویش شرکت کردی، از طریق سایت یا کانال رسمی شرکت کن. از طریق این لینکها وارد نشو. پلیس فتا خیلی تذکر داد درباره لینکهای کلاه برداری

چه سادگی آخه با خود شاد پیام داده مال خود آموزش و پرورشه یعنی اگه هک شده بود نباید اخبار میگفت؟ من ش ...

واسه همینه میگم ساده ای 

اون روز تو‌شاد از شماره ی معلم پسرم پیام اومد که برین تو فلان سایت سیدا ثبت نام کنین 

زدم دیدم کل شاد پاک شد از سمت من هم به همه ی مخاطبای شادم پیام رفت ابروم رفت 

حالا این اومده تابلو میگه که برنده شدی چرا تو باور میکنی اخه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بیا من ۵۰۰ هزار تومن رو بهت میدم . ولی کلیک نکن😅

وای با حال زار دارم میخندم 😂💔زدم آخه اگه نمیزدم رو لینک دلم نمیسوخت به هوای اینکه این اکانت رسمی آموزش پرورش کامل اطلاعاتو دادم