2789

از دیشب حس میکنم جنین خودشو سفت می‌کنه وی جا جم میشه وقتی دست میزنم رو شکمم کامل میفهمم کجا قرار گرفته حرکاتشم چرخشی شده بیشتر خیلی نگرانم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید😢

امام رضا عاشقتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا واست نگهش داره ميگن ني ني دخمل جيگر طلا همينطوره هر وقت اينطور ميشه حالتت رو عوض كن خودت اذيت نشي وگرنه مشكلي نداره داره واسه مامانش ناز ميكنه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

با دکترت مشورت کن یوقت انقباض رحمی نباشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

جاش داره تنگ میشه، دیگه نمیتونه لگد بپرونه😅

بیشتر کشو قوس میاد و میچرخه و غلت میزنه..

اون سفت کردنش هم بخاطر اینه که احتمالا خودت خسته ای،

هر وخ سفت کرد خودشو، ی اب میوه یا چندتا دونه خرما بخور دراز بکش

#مادر_سادات

من هفته ۲۴ هستم چندبار در روز این اتفاق برام میفته که جنین به شدت خودشو سفت کنه 

صبح دکتر بودم گفت اگه ترشح زیاد مثل ابریزش یا لکه بینی نداری نگران نباش موردی نداره

ن درد ندارم اصلا فقط وقتی ب چپ دراز میکشم یکم کمرم درد میگیره

پس نگران نباش.دیگه بزرگ شده.استراحتتو بیشتر کن.شاید سردش شده

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

سردش شدنى خودشونو جمع ميكنن نترس شكمتو ببند با يه چيزى مثل شال گرم نگه دار

اگه خوب نشد به دكترت بگو

ولى جاى نگرانى نيس جاشون تنگ شده نميتونن ازاد حركت كنن پسر منم همش خودشو جمع ميكنه 

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
جاش داره تنگ میشه، دیگه نمیتونه لگد بپرونه😅 بیشتر کشو قوس میاد و میچرخه و غلت میزنه.. اون سفت ...

باشه عزیزم یعنی علاعم زایمان زودرس نیس

امام رضا عاشقتم