2777
2789
عنوان

تکواندوکار های اصفهانی بیان

33 بازدید | 8 پست

من از ۴ سالگی تکواندو رو شروع کردم و تا ۹ سالگیم قرمز شدم.زمانی که کرونا اومد من نزدیک کمربند مشکی بودم الان چند تا سوال دارم ازتون لطفاً جواب بدین

۱. شما توی گلزار باشگاه پویا میشناسین؟و گفتن استادش عراقچی،عراقی دقیق نمی‌دونم فقط می‌دونم روز های زوج ساعت ۳:۱۵تا ۵:۱۵هستن

۲. من خونمون ابوریحانه چون دوستم می‌ره اون باشگاه میخوام برم و مدرسه م خیابون فرشادی ساعت ۲و۳۰ تعطیل میشیم.من با سرویس میتونم برم؟چون ساعت ۳ تازه میرسم خونه

عزیزم منم از 7 سالگی میرم الان دیگه تموم کردم مربیم ارع اصفهانی درسته میشناسم بنظرم یکم عجله کنی میرسی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم از 7 سالگی میرم الان دیگه تموم کردم مربیم ارع اصفهانی درسته میشناسم بنظرم یکم عجله کنی میر ...

متوجه نشدم عزیزم.فقط من اگه با سرویس برم بچه ها خیلی دیرشون میشع؟

ناهار اینا میخوری رسیدی یا مهم نیس

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اوممو ارع میشه پس با ماشین بری ترافیک نباشه ی ربع میرسی