2777
2789

سلام

راستش من الان رشتم تجربیه ولی خب می خوام عوضش کنم و برم ریاضی چون هر طور حساب می کنم رشته های پزشکی و پیراپزشکی اصلاً بهم نمی خوره و علاقه بیشتری به مهندسیا دارم به نظرتون مهندسی کامپیوتر یا مکانیک اگه بتونم یه دانشگاه خوب قبول بشم چطوره؟

خیلی مهندسیا رو دوست دارم ولی از اینکه بیکار بمونم یکم می ترسم ممکنه راهنماییم کنین؟

و لطفاً از لحاظ مهاجرت هم اگه می دونین بگین شرایطشون چطوره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامپیوتر با مکانیک خیلی تفاوت داره...اول علاقتو پیدا کن بعد انتخاب کن...علاقه که داشته باشی کار هم هست ...

تحقیق کن خودتو بشناس تا علاقتو پیدا کنی...

دانشگاه خوب مهندسی قطعا برای مهاجرت هم شرایط خوبی داره

کامپیوتر با مکانیک خیلی تفاوت داره...اول علاقتو پیدا کن بعد انتخاب کن...علاقه که داشته باشی کار هم ه ...

بیشتر مکانیک رو دویت دارم ولی گفتم شاید کار نداشته باشه کامپیوترم دوست دارم.

بنظرم اگه میخای شغلت تضمین شده باشه همون رشته تجربی شرکت کن،،،،مهندسی کامپیوتر باز بهتره از مکانیک ب ...

آخه نمی تونم شغلای آینده تجربی زیاد با علایق و روحیاتم سازگار نیست اولاش به خاطر شغل این رشته رو اومدم ولی خب علاقه که نباشه حتی سر کارم بری زیاد خوشایند نیست

من مهندسی عمران رو تا دکتری ادامه دادم

و چون علاقه ندارم الان معلمم!

ولی خب عمران همه جای دنیا تاپه

علی الخصوص کانادا تورنتو ملقب به شهر مهندسین عمران

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
بنظرم اگه میخای شغلت تضمین شده باشه همون رشته تجربی شرکت کن،،،،مهندسی کامپیوتر باز بهتره از مکانیک ب ...

ولی بنظرم کسایی که عاقلن تجربی شرکت نمیکنن .هر چی تجربی دیدیدم پشت کنکور افسرده هیچی قبول نشده 

خیلیا که پرستاری چیزی قبول میشن که باز حالب نیست 

آخه نمی تونم شغلای آینده تجربی زیاد با علایق و روحیاتم سازگار نیست اولاش به خاطر شغل این رشته رو اوم ...

درست فکر کردی اکثر تجربی ها و پیراپزشکی ها همینن علاقه ندارن به زور میرن واسه همینم هست جامعه ی پرستاری و پزشکی اکثرا ناراضی ان...به هوای خانوم دکتر شدن می‌ره بعد می فهمه تو چه محیط سختی باید کار کنه....

از نظر من اگر به چیزی علاقه ی واقعی داشته باشی کار هم به بهترین آدم شکل می گیره...

تازه به نظر من آینده از آن مهندسیه...چون کم کم هوش مصنوعی جای پزشکهارو میگیره ...