2777
2789
عنوان

زمین با بهار زنده می‌شود من با پول

118 بازدید | 13 پست

تفکر ۳۰ سالگی به بعد 😄

زمین با بهار زنده می‌شود، من با تو❤

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دقیقا پول ک نباشه ادم ذره ذره اب میشه

خودم بخاطر بی پولی تو 29 سالگی همه دندونام خرابه دیروز 2تا کشیدم بقیشم 7 8 تا باید بکشم

دیگه غیر اینا سالمم ندارم دندون

هی دارم میترکم😔😔😔😔کاش پول داشتم درستشون میکردم جلو بچه هام زار نمیزدم از درد💔💔💔

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

دقیقا پول ک نباشه ادم ذره ذره اب میشهخودم بخاطر بی پولی تو 29 سالگی همه دندونام خرابه دیروز 2تا کشید ...

فدات مامان قشنگ 😔🫂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات مامان قشنگ 😔🫂

زنده باشی مهربون جان

بخدا پول خوشبختی میاره زندگی میاره سلامتی میاره

نباشه میشه خونه من ...بچه هام جلو تلویزیون غصه منو میخورن منم نشستم پناه اوردم اینجا یه ذره غمام کم تر حس شه

زنده باشی مهربون جانبخدا پول خوشبختی میاره زندگی میاره سلامتی میارهنباشه میشه خونه من ...بچه هام جلو ...

واقعا پول سلامتی میاره ، رفاه میاره ، لعنت به پولی و این اقتصاد. 

از ته دلم میخوام زودتر حل بشه همه چی واسه ت .کلی اتفاقای خوب در کنار بچه های قشنگت😘

واقعا پول سلامتی میاره ، رفاه میاره ، لعنت به پولی و این اقتصاد. از ته دلم میخوام زودتر حل بشه همه چ ...

فداتون قشنگم زنده باشی شاد باشی💖💖💖

فداتون قشنگم زنده باشی شاد باشی💖💖💖

همچنین 🌷🌷🌷

دقیقا پول ک نباشه ادم ذره ذره اب میشهخودم بخاطر بی پولی تو 29 سالگی همه دندونام خرابه دیروز 2تا کشید ...

انشاءالله که خدا براتون برسونه. نماز استغفار زیاد بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
انشاءالله که خدا براتون برسونه. نماز استغفار زیاد بخونین.

سلام زهرا گلم خوبی 

این روزا محتاجم به دعات گلم یادمنم باش تو نمازت

سلام زهرا گلم خوبی این روزا محتاجم به دعات گلم یادمنم باش تو نمازت

سلام حاجت روا باشین به حق امام زمان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.