2777
2789

چیکار کنم کلی حرف زدم چون تو زن صعیف و ترسو بودی تو زندگی ما اینطوری شدبم و ازاین حرفا 

خاک توسرم کنن خدا منو ببخشه پشیمونم چیکارکنم الانم قهر نیستم کع اشتی کنم داریم میریم جایی باهام😔

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

سعی کن از دلش دربیاری ، مطمئن باش زن قوی بوده ک شما رو ب دوش کشیده و بزرگ کرده

مادر من ، از وقتی دوماهم بود منو انداخت پیش پدرم رفت هنوزم ک هنوزه ازم طلبکاره انگار من یچی بهش بدهکارم

توروخدا قدرشو بدون ی شاخه گل بخر از دلش دربیار

من ارزومه ی مادر خوب و دلسوز داشته باشم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها همشون همینطورنوقتی به خواسته شون نمیرسن بنداله مامانشون میشنیا نقطه ضعفاشونا میندازن گردنه ما ...

من واقعا اعتماد بتفسم داعون شده بخاطر که تا سن زیادی اصلاح صورتمم نمیرفتم یه ارتودنسی برام انجام ندادن همش دختر خونگی مذهبی حالا گیر یع شوهر هفت خط افتادم 

سعی کن از دلش دربیاری ، مطمئن باش زن قوی بوده ک شما رو ب دوش کشیده و بزرگ کردهمادر من ، از وقتی دوما ...

مرسی😔