2777
2789
عنوان

پسرا بعد کات میرن واسه رفیقاشون جزییات رو تعریف کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 55 پست
خب وقتی بهتون ربط نداره نپرسید گلم😘

چشم،انشالله نامزدت نفهمه،چون بفهمه ولت میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خیلییییی کم پیش میاد دختری دست نامحرم بهش نخورده باشه ...یعنی واسه شما پیش نیومده؟؟

ن والا خداروشکر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

کرده😂اما ازم پرسید ولی من گفتم نه نداشتم اما ای کاش راستشو میگفتم

پس بیخیال هرکاریم کردی نوش جونت اگرم احیانا اون اقا چیری گفت بزن زیرش 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

پس بیخیال هرکاریم کردی نوش جونت اگرم احیانا اون اقا چیری گفت بزن زیرش

شماهم قبلا چنین تجربه ای داشتی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالتونه ...تا حالا دوس پسر نداشتی ...عاشق نشدی؟

۲۴سالمه ، عاشق شدم باهم ازدواج کردیم الان چندساله ، ولی قبل عقد هیچگونه تماس جنسی نداشتیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شماهم قبلا چنین تجربه ای داشتی؟

نه چون شرایط زندگی من متفاوت هرکسی یجور خونواده خیلی سخت گیری دارم ک از روز اول جوری تربیت شدم هیچیو پنهون نکنم پسریم اومده تو زندکیم اول با خاهر و مادرم مشورت کردم اونام مراقب بودن چنین چیزی نشه ولی این خانوم نامزدشم همچین کاری کرده پس نباید اقا اعتراض کنه تموم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)