2777
2789
عنوان

پوشیدن دامن برای بیرون

1515 بازدید | 61 پست

نظرتون چیه؟

شما باشین برای دختر نوجوون میپسندین؟

دامن بلند با پیراهن یا کت با کراپ از زیرش

برای تابستون میخوام ولی دودلم نمیدونم بپوشم یا نه

قبلا سارافون پوشیدم ولی دامن و پیراهن جدا از هم نه

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم چادری ام و نمی‌دونم

ولی ب نظرم خیلی خوشگل و قشنگع مخصوصا مناسب اندام انتخاب بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بله قشنگم هست !

فامیل ما یه خانوم ۴۰ ساله هستن و میپوشن بسیار هم شیک میشن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

مهم اینه بیاد ب طرف ..اره خیلی خوشکله ..من بپوشم عین دوره گرد ها میشم

عزیزم 😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگه مد شد همه تن نکنید فقط هر چیزی ک مد میشه ب هر اندامی نمیاد رعایت کنید

مهم اینه بیاد ب طرف ..اره خیلی خوشکله ..من بپوشم عین دوره گرد ها میشم

من یسری تو خونه پوشیدم بهم میومد حالا میترسم برای بیرون قشنگ نشه😂

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱