2777
2789
عنوان

پوشیدن دامن برای بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 61 پست
بستگی هم داره چی بهش بیاد به اون مدل دامنی که میپوشیمثلا بوت کوتاه و امتحان کن واسه پاییز خیلی قشنگ ...

ولی ب من ک‌تپلم نمیاد، میاد بنظرت؟ خیلی دوست دارم اخهههه☹

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی هم داره چی بهش بیاد به اون مدل دامنی که میپوشیمثلا بوت کوتاه و امتحان کن واسه پاییز خیلی قشنگ ...

برای تابستون میخوام بیشتر

از طرفی حس میکنم به دامنای نخی کتونی نمیاد از طرفیم از صندل خوشم نمیاد😭😂

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱
بعد نگران نیستین باد بیاد دامن رو بزنه بالا پاهاتونو بیینن

روزایی که باد میاد یه چیزی زیرش میپو.شم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من خجالت میکشم توی قشم پیراهن پوشیده بودم خیلی مردا نگاه میکردن

اره بعضی نگاها واقعا معذب میکنه منم اولین بار پیراهن پوشیدم رو مخم بود ولی خب شهر ما تقریبا عادی شده دیگه خیلی زوم نمیشن روت

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱
آخه بخای زیرش ی چیزی بپوشی ک ضایعس

والا تاحالا که نرفته بالا 

بعدم یه جوراب شلواری یا ساپورت نازکه ضایع نیس

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

خوشبحالتتمن میخوام خودم بدوزم که کیفش دو برابر شه😁

اتفاقا من خودم میدوزم🥺

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

ولی ب من ک‌تپلم نمیاد، میاد بنظرت؟ خیلی دوست دارم اخهههه☹

من خودم توپره هیکلم میپوشم خیلی میاد بهم 

حالا یه بار امتحان کن

بعد نگران نیستین باد بیاد دامن رو بزنه بالا پاهاتونو بیینن

تابستون ما دامن میپوشیم راحت باشیم از بس گرمه

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼