2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همین الان رسیدگی میکنن 

نمیدونم تو کدوم سیاره زندگی میکنن 

قرار بود به داد مستاجرا برسن با این مسکن 

ماهی ۱۰۰میلیون پول میخوان 

انگار مستاجر تو خونش داره پول چاپ میکنه 

خب اسگل اگه این مردم پول داشت چه منتی به شماها بود ،با پول خودشون یه ۳۰متری جور میکردن میرفتن توش

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

الان همین الان رسیدگی میکنن نمیدونم تو کدوم سیاره زندگی میکنن قرار بود به داد مستاجرا برسن با این مس ...

سه ساله ۸۰میلیون واریزکردبم اصلاتخصیص پروژه نشدیم پولمون ازارزش افتاده وداره خاک میخوره

الان همین الان رسیدگی میکنن نمیدونم تو کدوم سیاره زندگی میکنن قرار بود به داد مستاجرا برسن با این مس ...

خاک توسرمون اگه سه سال پیش یه پنجاه متری میگرفتیم الان اجاره نشین نبودیم 

برا آبجیم تقریبا هر دوسه ماه ۱۰۰تومن خواستن 

تا الان ۵۵۰دادن بازم تا عید ۱۰۰میخوان

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

ما که ثبت نام نکردیم ولی اگر ثبت نام کردید حتما امضا کنین

دلسوز خودتون باشین

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

برا آبجیم تقریبا هر دوسه ماه ۱۰۰تومن خواستن تا الان ۵۵۰دادن بازم تا عید ۱۰۰میخوان

اره دیگه  میگن اورده اولیه تون هفتصدمیلیون تایک میلیاردبایدباشه شایدم بیشترتاسال۱۴۰۵تحویل داده بشه

ما که ثبت نام نکردیم ولی اگر ثبت نام کردید حتما امضا کنیندلسوز خودتون باشین

من امضاکردم اعصابم داغون شده پولمون توحساب بانک مسکن داره خاک میخوره اززمانیکه طلاسه میلیون بودمونده حساب تخصیص پروژه هم نمیکنن 

من امضاکردم اعصابم داغون شده پولمون توحساب بانک مسکن داره خاک میخوره اززمانیکه طلاسه میلیون بودمونده ...

هر چی بهم گفتن ثبت‌نام نکردم چون کاری که دست دولت باشه سودی عاید مردم نمیکنه

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

هر چی بهم گفتن ثبت‌نام نکردم چون کاری که دست دولت باشه سودی عاید مردم نمیکنه

کاش اینوسه سال پیش میدونستیم شوهرزودباورمن فکرمیکردخونه ایکه دولت بده ارزشش بیشترازاین یکی خونه هاست به حرف منم که گوش نمیدادحرف حرف خودشه

کاش اینوسه سال پیش میدونستیم شوهرزودباورمن فکرمیکردخونه ایکه دولت بده ارزشش بیشترازاین یکی خونه هاست ...

نه خواهر

من میدونستم فقط استرس پولش برام‌میمونه

البته شیراز نفرات اولی که اسمشون‌درومد خونشون داره آماده میشه

تاکید میکنم فقط نفرات اول...