2777
2789

بچم تازه یکسالش شده از اول رفلاگس داشت شیر بالا میاورد ازوقتی کمکی شرو کردم اصلا نمیتونست قورت بده اوق میزد بالا میاورد.کسی بچش اینطور بوده؟الان یع سالشه و هنوزم نمیتونه بخوره سوپ میکس رقیق هم بخوره اوق میزنه..بگین چیکادش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی مشکل بلع داره؟شاید معده ش مشکل داره

معدش مشکل داره رفلاکسیه..ولی این علایمی داره به اختلال بلع خیلی شبیهه هرچی بش بدم اوق میزنه تو گلوش گیر میکنه بالا میاره

دقت کن بعضی از بچه ها برای جلب توجه یا غذا نخوردن این کارو میکنن سعی کن هر وقت این کارو کرد طوری وانمود کنی انگار طبیعیه اصلا اون موقع حول نشو یا بهش توجه نکن      پسرم لقمه دهنش بود میخواست عق بزنه حتی کبود می‌شد اما چون من توجه نمیکردم از سرش افتاد اما بازم اگه کسی غیر من بهش غذا میداد اون کارو تکرار می‌کرد 

دختر من هم همینطور بود.من از اول غذا رو میکس میکردم میدادم ، عادت کرده بود که اگه حتی اگه یه دونه برنج بخوره بالا بیاره.دکتر دعوام کرد که چرا غذا رو میکس میدم گفت با گوشتکوب دستی بکوب .باید عادت کنه اینطوری بخوره،سخت بود اما یواش یواش تا نزدیکای دوسالگی بهتر شد

کمکی شرو کردی چطور بود مث بچه من؟یعنی درست نمیشه؟بزرگ شد چیکارش کردی‌گ؟

کمکی رو میکس میکردم مشکل بلع نداره معده حساسی داره فقط باید بهت بگم صبوری کن وعده های غذایی شو کمتر و تعداد شو بیشتر کن

مثلا با دو قاشق شروع کن کم کم بیشترش کن اب یک ساعت قبل و بعد غذا بهش نده بعد غذا درازش نکن و همیشه سرش موقع دراز کردن از بدنش بالاتر باشه تا شیره معده اش برنگرده

چیزای حساسیت زا مثل حریره بادوم و شیر هم فعلا نده

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
کمکی رو میکس میکردم مشکل بلع نداره معده حساسی داره فقط باید بهت بگم صبوری کن وعده های غذایی شو کمتر ...

والا من نظرم رو همین مشکل بلع هست دیگخ خسته شدم از استفراغ تمیز کردن .‌اگ یه ذره خورد اوق میزنه شیری هم ک خورده بالا میارع

این اصلا عادت نمیکنه خیلی امتحان کردم

تلاش کن عادت میکنه.من شده بود که دخترم فقط یه قاشق چایخوری بخوره . حجم غذاش خیلی کم شد . چون نمیتونست غذا بجوه و قورت بده.یواش یواش عادت کرد،اما من به شخصه داغون شوم.خیلی فشار روم بود

والا من نظرم رو همین مشکل بلع هست دیگخ خسته شدم از استفراغ تمیز کردن .‌اگ یه ذره خورد اوق میزنه شیری ...

من شماره یه فوق تخصص گوارش کودک دارم میتونی ایتا ویزیت بشی من از راهکارش و چیزاش راضی بودم

البته دارو هیچ تاثیری رو دختر من نداره چون خودش به بالا آوردن بشدت علاقه داره

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد