2777
2789

کار میکنم حقوقم کمه ده تومن ۲۸ سالمه ۱۷ بودم بابام فوت کرد

مامانمم حقوق بابامو میگیره از حقوق من یکم بیشتره

اگه پولمو نگه دارم میگه اره تو پولاتو پس انداز میکنی من خرج خونه میکنم ی اهم میکشه.  اگرم خرج کنم میگ تو پولاتو خرج خودت میکنی من خرج خونه میکنم  . از حقوقش پس اندازم میکنه

خیلی حالم بد میشه با این حرفا.. هیچی هم ازش نمیخام شارژ و قبضارو میدم گاهی وسیله ای چیزی میگیرم واس خونه میوه و ... هرچی

حق دارم دلم بگیره؟

سلام چون از دواج نکردی نصف حقوق بابات یک کمتر به شما هم میرسه 

میتونی درخواست بدی برات فعالش میکنند

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو این حقوق بابامه و دوتامون توش سهم داریم و تو باید از این حقوق برای منم جهیزیه بخری و در جریانی اگر قانونی اقدام کنم میتونم حقوق دو نصف کنم که نصفش بیاد ب حسابم . پس فکر نکن من مفت خورتوام .... اگر تو مادریت یادت رفته حداقل من از حقو حقوقم با خبرم

اگه از اول میگفتی پولی که پدرت میگیره حق تو ام هست این جوری نمیشد!

خیلی وقتا نباید کوتاه بیاد اومد و مدارا کنه 

گاهی وقتا منتم لازمه!

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

اره بگو تو الان سرپرست خونه ای نه من دختر تا وقتی شوهر نداره خرجش با پدر یا مادره یا پدر بزرگ اینا اگه قیم باشن ، تو کارم میکنی خرج خودتو میدی دیگه چی میخاد فوت پدرت که تقصیر تو نیست، خواهر برادرم داری؟

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بگو این حقوق بابامه و دوتامون توش سهم داریم و تو باید از این حقوق برای منم جهیزیه بخری و در جریانی ا ...

هعی گریم گرفت ینی میگی حق دارم ناراحت بشم

الان اومدم تو پارکینگ گریه میکنم . خیلی تنهام

اگه از اول میگفتی پولی که پدرت میگیره حق تو ام هست این جوری نمیشد!خیلی وقتا نباید کوتاه بیاد اومد و ...

خیلی پروعه. اینو بگم میگه تو کار میکنی دیگ حقی نداری از حقوق بابات . چون بیمم جداست

سوالم چیز دیگه ای بود

تو این سنین احساس ناامنی میکنن     احساس میکنن چیزی بدست نیاوردن و...     ولی خب تو هم حق داری  تو بچه خانواده ای و حمایت وظیفه شون 

قبض میدی ی سری خریدم که میکنی

هعی گریم گرفت ینی میگی حق دارم ناراحت بشمالان اومدم تو پارکینگ گریه میکنم . خیلی تنهام

بجای گریه بهش بگو هر چه زودتر میرم اقدام میکنم و حقوق دو نصف میکنم هر کی خرج خودشو بده . دیگه ساکت میشه . دوتا نفس عمیق بکش برو تو صورتش این حرفامو بزن نه بترس نه دلت بسوزه 

اره بگو تو الان سرپرست خونه ای نه من دختر تا وقتی شوهر نداره خرجش با پدر یا مادره یا پدر بزرگ اینا ا ...

اره برادر دارم دوتا . سالی یکبار هم پیداشون نیس

از اونا هیچوقت توقع نداشته .‌پسر دوسته اصلا به روشون حرفی نمیزنه حتی اگه تو دلش از دستشون دق کنه. میاد دق دلیشو از اونا هم سر من غر میزنه