2777
2789
عنوان

چرا هیچ حسی نیست🥲

263 بازدید | 16 پست

چرا آدمی که خودت انتخاب میکنی با اینکه لاشو و لاسوعه ولی اینهمه واسه پیام دادنش ذوق میکنی و قلبت براش میتپه 

ولی آدمی که بهت معرفی میشه واسه ازدواج هیچ حس و هیچ ذوق و شوقی واسه جواب دادن بهش نداری🥲

دلم میخواد رد کنم بره حوصله ندارم🥲 تنهاییو ترجیح میدم به این حس مزخرف

ولی پسرا برعکس انگار به همه حس دارن 

این پسره یه طوری رفتار میکنه و حرف میزنه انگار حس داره🤦🏻‍♀️

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چون دلت بی توجهی میخواد!!!وقتی یکی تخویلت میگیره برات جذاب نیست!!!دوست داری آویزون کسی باشی وقتی کسی بهت توجه می‌کنه به دلت نمیشینه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پسرا  ومردا اکثرا دنبال یکی هستن خودشونو و کمرشونو روی دختر و زن  تخلیه کنن 

همه پسرا عشقو علاقه دوست داشتن سرشون نمیشه 

مردا نیروی جنسیشون بیشتر از زناس در واقعیت علمی 

در عوام جامعه خاله زنکا میگن نیروی جنسی زن بیشتر که زنا همیشه به مردا سرویس بدن و اگه اینکارو نکنن عذاب وجدان بگیرن که مشکل دارن یا عیب و ایرادی دارن سیاست کثیف مردسالاریه 

مردا خودشونو تخلیه نکنن کرمشون نمیخوابه خارش دارن

پسرا ومردا اکثرا دنبال یکی هستن خودشونو و کمرشونو روی دختر و زن تخلیه کنن همه پسرا عشقو علاقه دوست ...

😆خیلی خوب توضیح دادی اگه دوستانی که اینجا هستن درک کنند که نیان هی تاپیک بزنن دوست پسرم بغل میخواد منظورش چیه!!!بعدم روشنشون میکنی میگن تو بدبینی🤐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😆خیلی خوب توضیح دادی اگه دوستانی که اینجا هستن درک کنند که نیان هی تاپیک بزنن دوست پسرم بغل میخواد ...

بعضیاشون الکی به دوست پسر میگن نامزد برای برای پسر بدرد نخور مردم همسری میکنن با اینکه زنش نیستن و پسره هیچ مسئولیتی و هزینه ایی و تقبل نکرده با پسر اشغال مردم سرویس جنسی و عاطفی مفت میدن

بعضیاشون الکی به دوست پسر میگن نامزد برای برای پسر بدرد نخور مردم همسری میکنن با اینکه زنش نیستن و پ ...

دقیقا من خیلی مخالفم با این روابط نیازها رو درک میکنم چون خودمم تجربه کردم ولی هرگز تو رابطه با کسی نرفتم و الان می بینم کار درست همینه چون تنها ضربه رو دختر میخوره پسرا که وابسته نمیشن

خب چون دلت بی توجهی میخواد!!!وقتی یکی تخویلت میگیره برات جذاب نیست!!!دوست داری آویزون کسی باشی وقتی ...

توجه میکرد اونم هیچوقت بی توجهی نکرد 

ولی دیگه نشد که بشه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

پسرا ومردا اکثرا دنبال یکی هستن خودشونو و کمرشونو روی دختر و زن تخلیه کنن همه پسرا عشقو علاقه دوست ...

موافقم 

با یه عکس طوری حرف میزنه انگار صد ساله میشناسه منو 

حالت تهوع میگیرم واقعا

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛