2777
2789

اوایلش که گفتن چیزی نخور بعدم قرصی دادن که مدام وزنم کم کرد،حالا میگن ۳۸ هفته میخاییم بدنیاش بیاریم،من دو سه هفته وقت دارم چی بخورم وزنش خوب بشه بچه از طرفی ویارم دارم هیچی نمیتونم بخورم،پورد لیدی میل هم میگن خیلی شبرینه و خطرناکه

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو ۳۰ هفته یک و دویست بود

پس وزنش کمه

جوجه کباب خیلی وزن میده

پسته خام بادام درختی خام

اش گوشت حلیم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

منم دیابت دارم ۸هفته ام انسولین میزنم ۳۶ هفته ام باید زایمان کنم🤕

مغزیجات برای دیابت عالی با شیر قاطی کن بخور وزن میده  میان وعده هم چندتا حتما مغزیجات بخور تخم مرغ ابپزم خوبه

منم از اول بارداری تا الان ۱۵ کیلو اضاف کردم قرص چی بهت دادن ک وزنت کم شد؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم از اول بارداری تا الان ۱۵ کیلو اضاف کردم قرص چی بهت دادن ک وزنت کم شد؟

تحت نظر نیستی؟ زیاده ۱۵ کیلو مولتی رو کم کن فشار و قند نگیری مسمومیت بارداری خطرناکه برو تحت نظر متخصص..اما نترس چک بشو فقط

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

گوشت ماهبچه گوسفندی هم وزن ب بچه میده هم دیابتتو تنظیم میکنه جوجه کباب مرغ آب پز. کلا غذای آب بپز بخور. ی وفت پودرو اینا نخوری خیلیییییی برای دیابتیا خطرناکه بچه ام ک کم وزن بیاد دنیا سر ۲۰ روز وزنش طبیعی میشه نگران نباش

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔