2777
2789
عنوان

سه روزه فکر کردن به حرفای پدرشوهر مادرشوهرم روانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 41 پست
ببین بحث درآمد پیش اومد گفتن آخه بابای توکه باید درآمدش خیلی بیشتر باشه مثلا فلانی که تو فلان اداره ...

خب عزیزم باید دقیقا همینا رو به اونا میگفتی. 

الانم دیگه نیاز نیست دقیقا همون بحث رو پیش بکشی. 

ولی دیدیشون وسط تعریفات بگو ادم باید از لحظه لحظه زندگیش استفاده کنع مسافرت خوب بره پول خرج کنه. 

نه اینکه نگهبان مال دنیا باشه.  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
خوندم عزیزممهم نیست که حرفشوناتفاقا بذار اینجوری فکر کنن چون فکرشون درست نیست اگه بگی بابام پول داره ...

آره چون این اواخر یه کمکی کردن بهمون واسه خرید یه چیزی ، بخاطر همون احساس میکنم منظورشون اینه که چرا اونا مثلا پول ندادن در حالی که تو فقط یه دونه پسر از دار دنیا داری ( شوهرم تک فرزنده) 

پدرشوهرمم مثل بابام کارمند بوده 

من فکر میکنم بیشتر وظیفه پدرشوهرمه که کمک کنه تا پدرم، البته وظیفه هیشکی نیس ها ولی خب در وجود ایشون پدرم نیازی نبود کمک کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بحث درآمد پیش اومد گفتن آخه بابای توکه باید درآمدش خیلی بیشتر باشه مثلا فلانی که تو فلان اداره ...

خوبم می‌دونن دارا هستید اینا آمار همه چیزو دارن

فقط از حسادته

هر موقع بحث پول و خرج کردن شد 

بگو شما چرا اصلا به خودتون نمی‌رسید ؟ پول نگه می‌دارید واسه کی بابا خرج خودتون کنید دلتون نسوزه حرص پول نزنید از پدر مادر من یاد بگیرید خرج می‌کنن بهترین زندگی رو برای خودشون دارن

خب دیگه از سادگیته 

ازاین به بعد تا میتونی بگو تا هرس بخورن جیگرت حال میاد

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خب عزیزم باید دقیقا همینا رو به اونا میگفتی. الانم دیگه نیاز نیست دقیقا همون بحث رو پیش بکشی. ولی دی ...

ببین پدرشوهرمم مثل بابام کارمند بوده!!! ولی خونه که ای که پدرشوهرم اینا الان توشن ارث باباش بوده ولی به بابای من یه قرونم ارث نرسیده خودش ساخته خودش کرده الان خداشروشکر زیر سایه بابام داداشمم بهترین شغل رو داره ولی شوهر من که تک فرزنده صبح تا شب باید بره کارگری بعد دومیلیون کمکی که هر ماه به شوهرم میدنو هر بار میگن

خدایی به چه چیزایی فکر میکنین

خودتو اذیت نکن. اگرم منظورشون ناراحت کردم شماس تا آن گناهش نو یه جایی میدن

بزرگترن جوابشونو نده. احترام برای خودتم عزت میاره. 

خدایی به چه چیزایی فکر میکنینخودتو اذیت نکن. اگرم منظورشون ناراحت کردم شماس تا آن گناهش نو یه جایی م ...

امیدوارم به زودی زود چون خیلی حرفشون بهم بر خورد💔

خب دیگه از سادگیته ازاین به بعد تا میتونی بگو تا هرس بخورن جیگرت حال میاد

اخه ببین کلا از بچگی اینطوری بودم که از پز دادن بدم میومد الانم بدم میاد ولی خب جلوی بعضیا باید مقابله کنی

اخه ببین کلا از بچگی اینطوری بودم که از پز دادن بدم میومد الانم بدم میاد ولی خب جلوی بعضیا باید مقاب ...

دیگه پز دادن نیست بگو تا چششون در بیاد که دیگه اونجوری حرف نزنن

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂