اونروز پدرشوهر و مادرشوهرم باهم خیلی هم موافق هم یه حرفی گفتن خیلی ناراحت شدم اونموقع درست حسابی نتونستم جوابشونو بدم الان اعصابم خورده داره وجودمو میخوره مثل خوره،،،، الان بنظرتون برم به مادرشوهرم بگم منظورتون از اون حرف چی بود یا عکس العمل نشون ندم؟
آخه اونموقع همش فکر میکنم با خودشون میگن اینم نفهمید مثل همیشه، اگرم عکس العمل نشون بدم که میگن ببین یه حرفمون چقدر درگیرش کرده چیکار کنم بنظرتون توروخدا جواب بدین
خوندم عزیزممهم نیست که حرفشوناتفاقا بذار اینجوری فکر کنن چون فکرشون درست نیست اگه بگی بابام پول داره ...
آره چون این اواخر یه کمکی کردن بهمون واسه خرید یه چیزی ، بخاطر همون احساس میکنم منظورشون اینه که چرا اونا مثلا پول ندادن در حالی که تو فقط یه دونه پسر از دار دنیا داری ( شوهرم تک فرزنده)
پدرشوهرمم مثل بابام کارمند بوده
من فکر میکنم بیشتر وظیفه پدرشوهرمه که کمک کنه تا پدرم، البته وظیفه هیشکی نیس ها ولی خب در وجود ایشون پدرم نیازی نبود کمک کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین بحث درآمد پیش اومد گفتن آخه بابای توکه باید درآمدش خیلی بیشتر باشه مثلا فلانی که تو فلان اداره ...
خوبم میدونن دارا هستید اینا آمار همه چیزو دارن
فقط از حسادته
هر موقع بحث پول و خرج کردن شد
بگو شما چرا اصلا به خودتون نمیرسید ؟ پول نگه میدارید واسه کی بابا خرج خودتون کنید دلتون نسوزه حرص پول نزنید از پدر مادر من یاد بگیرید خرج میکنن بهترین زندگی رو برای خودشون دارن
ببین بحث درآمد پیش اومد گفتن آخه بابای توکه باید درآمدش خیلی بیشتر باشه مثلا فلانی که تو فلان اداره ...
خب دیگه از سادگیته
ازاین به بعد تا میتونی بگو تا هرس بخورن جیگرت حال میاد
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
خب عزیزم باید دقیقا همینا رو به اونا میگفتی. الانم دیگه نیاز نیست دقیقا همون بحث رو پیش بکشی. ولی دی ...
ببین پدرشوهرمم مثل بابام کارمند بوده!!! ولی خونه که ای که پدرشوهرم اینا الان توشن ارث باباش بوده ولی به بابای من یه قرونم ارث نرسیده خودش ساخته خودش کرده الان خداشروشکر زیر سایه بابام داداشمم بهترین شغل رو داره ولی شوهر من که تک فرزنده صبح تا شب باید بره کارگری بعد دومیلیون کمکی که هر ماه به شوهرم میدنو هر بار میگن
اخه ببین کلا از بچگی اینطوری بودم که از پز دادن بدم میومد الانم بدم میاد ولی خب جلوی بعضیا باید مقاب ...
دیگه پز دادن نیست بگو تا چششون در بیاد که دیگه اونجوری حرف نزنن
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂