2777
2789
عنوان

🎀دلم میخواد برم سربازی 🎀

303 بازدید | 42 پست

فقد اونایی که میگن برای حقوق برابر 

مگه ما حق طلاق 

و حق خروج کشور داریم کدوم حقمون با مردا برابره ؟

ولی دختری که رفته سربازی دیگه نمیاد یه غذا جلوت بزاره 😂حرف زدی با لگد بلندت می‌کنه 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

احساس میکنم این موضوع و اون طنز صله الله ستیرکه برای حواس پرتی مردم بوده

که دلار رو یادشون بره 

اما حقتونه دلار نود تومنی 😂👍🏻

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان تو دورانیم(🇯🇵) که اگه سربازی بودم قطعا همه رو به رگبار میبستم🥰🔪

اینجوری روحیه ای دخترا خشن میشه اونوقت می‌فهمن چه غلطی کردن😂

پرنسسا خودشون ثابت کردن دیگه که پرنسسعلی ان

این که تصویب نمیشه ولی کاری کردن دلمون براشون نسوزه حقشونه با این ذات خرابشون سگ دو بزنن و به جای نرسن

مثل همیشه بی پولا کنسلل🎀👍🏻