2777
2789
بالاخره روش وتصمیمات ما رو زندگیشون موثرههمونطر که اخلاق خوب و تربیت و پول و ثروت میتونیم به جا بذار ...

یکی از دوستای من همین اتفاق براش افتاد و به قول خودش، تقاص اشتباهات پدرش رو داد، دختربسیار خوبی بود، بعد فوت باباش خیلی زندگیش خراب شد، اون پدر حروم خوری رو کرد و با پول حروم زندگی کرد، خیلی هم توو ناز و نعمت زندگی کرد، منتهی بعد مرگش زندگی دخترش به بدترین شکل ممکن گذشت طوری که چندبار دخترش خود. کشی کرد، اون پدر فوت شده و حتی نیست که بابت شرایط سخت دخترش عذاب بکشه، پس آدمی که خطا میکنه تقاص نمیده و به نظر من (نظر کاملا شخصی که ممکنه غلط باشه) بچه گناهی نداره که تقاص پدر و مادر رو بده

عزیزم در جریان زندگی کسی نیستی هر چیزی که هرکس میگه خودش می‌دونه و خدای دلش که از زندگی همه با خبره. ...

عزیزدلم ... واقعا برای این مرتیکه متاسفم این اسمش پدر نیست.  آبجی خودمی کاش نزدیکتر بود بغلت میکردم خیلی رنج بزرگی کشیدی و میکشی💔💔🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اینومیگی که راست میگی واقعا

عزیزم چرا زنگ نمیزنید کمپ بیان ببرنش؟ 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

یه چیزی بگم: مادرشوهر من خوبی بهم کرده اما بدیهایی کرد که وقتی به همسرم گفتم معلوم بود باور نکرده. منم گفتم منکه واگذار کردم، ولی اگه چیزی شد نگو تو باعثشی! یعنی تا حرفی که تو خواستگاری گفتن بهشون برگشت.

ولی نمیدونم از خدا بیخبرن یا میدونن ولی روشون نمیشه تو روم میگن ما که بد نکردیم در حق عروسامون، اگه اونا میکنن خدا جوابشونو بده!😅😅😅

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

یکیش مادرم جوونی خیلی خیلی همه رو اذیت کرده به همه تهمت میزده یکیش خاله کوچیکم بنده خدا نه پدر داشت نه مادر تک وتنها زندگی کرده مادرم بهش تهمت زد گفت با مردا میگردی درصورتیکه نمازش قضا نمیشه خالم نفرینش کرد الان خواهر کوچیکم مجرده بی آبرویی نبوده که نکرده باشه قبل اینکه از شوهرش طلاق بگیره بااینکه کنار شوهرش بود با پسرخالم دوست شده بود تو کل فامیل پیچید آبرومون رفت مامانم الان سرپیری مستاجره هرسال یه خونس همیشه آه میکشه

35 که اونقدرم دیر نیست، شهرای بزرگ مثل تهران الان همین سنا ازدواج میکنن عزیزم ناامید نباش

عزیزدلم من کتهران زندگی نمیکنم 

اینجا زود شوهر میدن و زود بچه دار میشن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خیلی وقتا دیدم بچه طرف توو کلللی مشکل دست و پا میزنه بعد میگن مثلا باباش یا مامانش فلان کرده بود به ...

اتفاقا واسه ما همین شد مادرم فوق العاده زن اذیت کنی بود کل مردم زجر داد الان ماها داریم تقاص پس میدیم خواهربزرگم خودش صرع گرفت دخترش ناشنوا شده خودم پسرم تشخیص اوتیسم گرفته بخدا قسم که همش تقاص کارای مادرمو پس میدیم 

دعوا داری؟! من گفتم بقال سر کوچه تقاص بده؟! طرف خودش مثلا کلاهبرداری کرده با پول کلاهبرداری زندگی کر ...

نه عزیز دعوا ندارم ،اما آفرینش اینطوره ، تقاص یا خود آدم باید پس بده یا نسل آدم . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یکی از دوستای من همین اتفاق براش افتاد و به قول خودش، تقاص اشتباهات پدرش رو داد، دختربسیار خوبی بود، ...

عزیزم مثالی که زدی شامل اون موضوع تقاص نمیشه

مگر اینکه اون افراد مال باخته نفرین کرده باشن که سره بچه اش بیاد

ولی افرادی که با بچه هاشون تاوان میدن به این معنی هست که بزار با ذکر مثال برات بگم

شما یه آقا تصور کن که قبل ازدواجش در حق دختری جفا کرده و بدترین کاری که میشه با یه دختر کرد رو ایشون کرده باشه

این آقا بعدها ازدواج میکنه صاحب دختری میشه و همون بلاهایی که سره دختره مردم آورده بود سره دخترش میاد

حالا دخترشم از برگ گل معصوم تر گناهش چیه؟ گناهی نداره

ولی اون آقا با دخترش مورد تاوان قرار گرفت در واقع هر کسی توی این دنیا با عزیزانش یا با چیزایی که بهش وابستگی خاطر دارن تقاص پس میدن یکی ماشینش خیلی براش عزیزه یکی خونه اش یکی بچه اش یکی پدر مادرش یکی هم خودش یعنی با سلامتی خودش یا با اتفاقات تلخی که برای خودش بیفته تاوان میده

این اصل فلسفه تاوان و تقاص

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

عزیزم معمولا اونایی که از پدر شانس نیاوردن خدا یک شوهر خوب بهشون میده، ان شاءالله شما هم خوشبخت شیمن ...

ن والا من و خواهرم پدرمون خیلی ظالمه شوهرای خیلی بد هم خدا داد به ما 😔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
نه عزیز دعوا ندارم ،اما آفرینش اینطوره ، تقاص یا خود آدم باید پس بده یا نسل آدم .

درسته در واقع میشه همون کارمای اجدادی

کارمای اجدادی یعنی تقاص اشتباهات گذشتگان رو نسل باید بده متأسفانه

ن والا من و خواهرم پدرمون خیلی ظالمه شوهرای خیلی بد هم خدا داد به ما 😔

دوست گلم شما باید ضمیر ناخودآگاهتون رو پاکسازی کنید

چون ذهنیت شما نسبت به شوهر مثل پدرت بوده همسرانتون اینطور شدن