2777
2789
عزیزم در جریان زندگی کسی نیستی هر چیزی که هرکس میگه خودش می‌دونه و خدای دلش که از زندگی همه با خبره. ...

عزیزم نمیخوام درمورد گذشته خودم حرف بزنم چون ناراحت میشم من ک پدرم مرد حتی یه قطره اشک هم نریزختم واسش یعنی اگه هفت پشت غیبه میمیرد ناراحت میشدم ولی واسه این اصلا...اولا از خدا میخوام بهت راه نجاتی مقابل بذاره دوما تا موقع اون راه نجات بهت صبر بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو نفر دوست  و زن گنده بهم تهمت زدن بچشون که دوست من بود اومد بهم گفت  و میگفت پشت سرت حرف میزنن دلم شکست 

بهشون چیزی نگفتم نوجوان بودم ترسیدم به خانواده ام هم بگم 

بعد چند سال تهمتی که به من زدن اون دو نفر یکیشون پسرش معتاد شد کارش به شیشه کشید اون یکی دخترش خراب شد و با همه میرفت 

تهمتشون هم این بود  که من دختر سالمی نیستم  درصورتی که فقط به خودم می‌رسیدم و اهل هیچی نبودم 

این یکی از هزار تقاصی بود که دیدم

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

نه ندارم.من چارم مرگه عزیزم

یه روزایی بود منم خیلی سختی کشیدم فقط عاجزانه گریه میکردم فقط بمیرم همین چرا مرگ هم برام زیادیه

ولی اون روزا یه طوری گذشته ک الان باورم نمیشه واقعیت داشت  فکرمیکنم کابوس بود و تموم شد انگار اصلا اتفاق نیفتاده

چند سال پیش اگر کمی آرایش میکردیم  میشدیم خراب روزگار اگر هزار سالم بودی و اهل هیچی نبودی

الان خیلی خیلی آزادی اومده و اگر درست باشه و برا دل خودشون باشه عالیه 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

مادر شوهر منم با افتخار تعریف میکنه پدر شوهرش فحش میداده ولی من که اهل این چیزا نیستم.و احترامش دارم ...

پدرشوعرش فحش میداده چه ربطی به عروساش داره متوجه نشدم

مامان من بشدت دوبهم زن هم هست و بین همرو بهم میزنه الان دقیقا زنداداش کوچیکم اینحوریه یه روز کافیه پیشش بشینی اندازه یه سال اعصاب خوردی داری تو زندگیت

الان میفهمم چرا عمه ها و زندعموهام با مامانم رفت و آمد نمیکردن الان دقیقا من با زنداداشم رفت و آمد نمیکنم اون هرجا باشه منو ابحیم و زنداداش بزرگم نمیریم 

یه دختری با یه مرد متاهل دوست شده بود.. بعدش هم بکارتشو از دست داده بود و هم یه بچه سقط کرده بود

از نظر من همین که تو مجردی این بلا سرش اومده بود و یه سقط هم داشت خودش تقاص اون کاری بود که با زندگی زن اقاهه کرده بود. البته اگه واقعا کارما وجود داشته باشه بدتر از اینا سرش میاد و تا عمر داره ارزوی مرگ میکنه

حرفی ندارم🙃

وقتی مجردبودم یه خواستگارداشتم که من نپسندیدازنظراخلاقی وتوفامیل پیچیدالان باگذشت ۱۵ سال ایشون مجردوبنده متاهل وفرزنددارم الان التماس همه ی آشنایان میکنه که واسطه شن من جداشم وباایشون ازدواج کنم

پدرشوعرش فحش میداده چه ربطی به عروساش داره متوجه نشدممامان من بشدت دوبهم زن هم هست و بین همرو بهم می ...

مادرشوهرم به پدر شوهرش فحش میداده....عروسش بوده دیگه...

الان دو تا عروس داره که هر دو مون احترامش داریم.بچه هاش و دامادهاش خوبن

بد نوشتم