2777
2789

مامانم 10سال پیش عمل دیسک کمر انجام داد ولی متاسفانه کامل خوب نشد،چند وقته که پاهاش بی حس میشه،باید دوباره عمل شه،لطف میکنید اگه دکتر خوب میشناسید تو تهران معرفی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم بیمارستان میلاد میان ایشون،نمیدونم درسته یا نه

اومدنو که میاد اما جراحی نمیکنه ویزیت میکنه و نظر نهایی رو بهت میگه که مثلا مریضیتون با ورزش خوب میشه یا فقط جراحی در همین حد ندیدم ایران جراحی کنه تا حالا و این که الانم نیستن ایران ایشون

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

وایییی اصلا پیش امیرجمشیدی و عباسیون نرو ...دوست مامانمو عمل کرد واقعا گند زد...همهرم امیرجمشیدی میگه عمل...فقط پول و میشناسه...جالبه مدارک‌ دوست مادرمو فرستادیم آمریکا و حتی توی ایران به ۳ تا دکتر خوب نشون دادیم همشون گفتن چجوری عمل کردن این خانم رو؟ انگار ستون فقراتش روی هواست..‌افتضاح عمل میکنه تازگی

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

اینم بگم که دوست خودم کمردرد شدید داشت رفت امیرجمشیدی گفت عمل...نگو حامله بوده...

تازه ۲۶ سال پیش هم عباسیون که البته فامیل خود منم هست به مادرم گفت باید کمزتو عمل کنی وگرنه فلج میشی...مادر منم منو حامله بود..‌

لازمه بگم عباسیون و امیرجمشیدی و خلعتبری باهم کار میکنن و بیمارستان آرادد هستن

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد