یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول اینکه مامان شدنت مبارک..صفر دودست برای بیمارستان..سایزیک و دو سه ست کامل..ست رخت خواب،گهواره،کریر،کالسکه.کمد،سبد وسایل.پماد های مخصوص پا و ناحیه حساس،پتو.قبلا ست قنداق کردن بود.ساک بچه،حوله خشک کردن،زیر انداز تعویض.پیش بند.حوله حموم.لیاس مهمان و مجلسی.شیشه شیر شیشه شوی،روغن و لوسیون و شامپو.ناخون گیرو برس موو...
یعنی ممکنه اشتباه گفته باشه؟ هرچی خدا بخواد. دختر یا پسرش فرقی نمیکنه
درسته هر چی خدا بخواد همون میشه ،ولی به سونو ان تی چندان نمیشه اعتماد کرد اصلا ،امکان داره فقط جنسیت مشخص نبوده باشه و تو انومالی مشخص بشه ،به من قبل انومالی یه چیز دیگه گفتن پانزده دست لباس خریدم جنسیت تو انومالی کامل مشخص شد لباسا موند رو دستم مجبورم تو خونه تنش کنم🤦شانس آوردم همه چیو نخریدم