2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاروان یا تور برو بصرف تره

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

من الان زدم اینترنت برا مامانم بببنم چطوره یکی به مامانم گفته بود تور زیارتی از سمت مسجد گوهر شاد زده ۱۲۰۰ برو تو گوگل لینکش هست برو ایتا شرایطش ببین زنگ بزن یا اینکه بلیط بگیر برو مشهد برا استراحت برو حسینیه اصفهانی ها

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
۱ تومن

شبا برو تو خود حرم بخواب 

در باب الجواد یه نونوایی هست کنارش نون بخر با پنیری چیزی بخور 

برای چای هم برو چایخانه صحن ها رایگان هستش 

اتوبوس هم کلی دارن هر کدوم مسیر داره بخوای بری ترمینال یا قطار 

اگه میتونی از ویپاد ۱ تومن دیگه بگیر بشه دو تومن بعد با کارت ملی تو حرم بهت اسکان رایگان میدن نمیدون ...

تو حرم آسکان نمی‌دن 

من خیلی پرس و جو کردم 

مکانی دارن توی مشهد قیمتش هم مثل جاهای دیگه ۱ساعت هم فاصله داره تا حرم 

تو حرم آسکان نمی‌دن من خیلی پرس و جو کردم مکانی دارن توی مشهد قیمتش هم مثل جاهای دیگه ۱ساعت هم فاصله ...

ببین اسکان دائم نه ، فقط جای خواب میدن 

وگرنه اینکه غذا بدن و اینا نه 

ان شاالله قسمت بشه عزیزم بری 

داخل حرم قبلا اسکان رایگان بود زمان رئیسی خدابیامرز الان اطلاع ندارم 

متاسفانه طوری نیست از قبل ثبت نام کنی باید برسی حرم با خادم ها صحبت کنی با کارت ملی سه روز اجازه میدن

بیین رفت و برگشت رو با اتوبوس برو 

برای توی راه ام لقمه درست کن از خونه ببر

بعد داخل حرم چای شیرین میدن رایگان تو چایخونه ها 

از اونا بگیر 

حرمم جای خواب داره من یه شب با مامانم موندم حرم نصفه شب تنها ترسیدم برم هتل 

خادما بهم گفتن داخل حرم جای خواب میدن 

من نرفتم داخلش ولی میدن با کارت ملی 

البته تو صحن ازادی یه رواق نجمه خاتون بود همه اونجا همیتطوری خوابیده بودن خادما کاریشون نداشتن اونجا ام میتونی بری

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم