2777
2789

فکر کنید پیشنهاد کار حسابداری دارید ولی تو کارخونه ای که فقط شما رشته تحصیلی تون با کار اون کارخونه میخوره و خودتون ۵ سال سابقه تو رشته خودتون دارید.

و حسابداری رو هم بلد هستید و سابقه کار دارید ولی نه به اندازه ی رشته خودتون.

حالا هدفم اینه حسابداری مالیاتی یاد بگیرم و صاحب کارخونه چون رشته تحصیلیم مطابق با فعالیت کارخونه است خیلی استقبال کرده که برم تو قسمت حسابداری‌.

الان ۳۵ تومن خوبه به نظرتون پیشنهاد بدم یا کمه؟

اگه تو همون کارخونه تو رشته خودم فعالیت کنم ۴۰ تا ۴۵ تومن پیشنهاد میدم ولی دیگه نمیخوام فیلد شیمی باشم.

میخوام حسابداری کار کنم.

اینم بگم حدود ۸ تومن هزینه رفت و آمد دارم که باید کم بشه ۲۷ تومن میمونه.

خواهش میکنم علی الخصوص دوستان مدیر مالی و با سابقه در حسابداری حتما نظر بدن

در ضمن آتروز زانو و دیسک کمر دارم فیلد خودم سرپایی زیاد داره نمیتونم توش فعالیت کنم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصیه دولتی نیست

اگه میتونی یه کاری کنی اون ۸ تومن بیشتر برات بمونه برو 

اتوبوسی تاکسی چیزی نیست؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

آره عالیه من ماهی ۳ تومن حقوقمه یک میلیونش فقط کرایه ماشینه

انشالله حقوقتون بیشتز بشه سال جدید

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر