2777
2789
اینه که بیشتر از اون که باید برای خانواده اش مایه میذاره.انگار داره دو تا خانواده رو سرپرستی میکنه.7 ...

میفهممت منم بابام تنها ویژگی بدی که داره همینه واقعا ازار دهندست

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
میفهممت منم بابام تنها ویژگی بدی که داره همینه واقعا ازار دهندست

مقصر مادرشه.باورت میشه همین زنگ زدنای وقت و بی وقت و هی تقاضا پشت تقاضاش باعث شده ازش بدم بیاد؟! بروز نمیدم ولی دلم نمیخواد ببینمش. 

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر مادرشه.باورت میشه همین زنگ زدنای وقت و بی وقت و هی تقاضا پشت تقاضاش باعث شده ازش بدم بیاد؟! برو ...

مادربزرگ منم یعنی مامان بابام باعث سد مامام بابام از هم سرد بشن یجورایی متنفر بشن ازهم وگرنه نیچ هیچ مشکلی دیگه ای نداشتن جفتشون 

نمیدونم چی بگم واقعا..

مادربزرگ منم یعنی مامان بابام باعث سد مامام بابام از هم سرد بشن یجورایی متنفر بشن ازهم وگرنه نیچ هیچ ...

من که نمیبخشمش.چون دو تا بچه دارم.اگه بچه های اون دختر و پسراش نیاز دارن پدرشون براشون وقت بذاره بچه های منم نیاز دارن.نمیگم نباید به کار پدر و مادر رسید ،نه.اما قرارم نیست فقط یه نفر خودشو وقف کنه و بقیه خودشونو بزنن کوچه علی چپ! 

من که نمیبخشمش.چون دو تا بچه دارم.اگه بچه های اون دختر و پسراش نیاز دارن پدرشون براشون وقت بذاره بچه ...

دقیقا مثدونی چیه موقعی که انجام کار میشه همشون دستشون بنده وگرفتارن ولی همینا وقت تقسیم ارث میشه همشون دستشون درازه !!

اکثر مردا همینن

دقیقا مثدونی چیه موقعی که انجام کار میشه همشون دستشون بنده وگرفتارن ولی همینا وقت تقسیم ارث میشه همش ...

همه دنبال تفریح و خوشگذرونین

همین مادرشون یه جوری رفتار میکنه که انگار اصلا هیچ وظیفه ای ندارن.فک کن طرف با زن و بچه اش خونه اش بودن عصری مادره زنگ میزنه چند تا نون بگیر واسه عصرانه برام بیار.حالا هر صبح براش نون میگیره ها .رفت دید برادرش اینا اونجان.نون داد گفت امیررضا نمیتونست بره نون بگیره.مادرش میگه به مهمون که نمیتونم بگم برو نون بگیر!

همه دنبال تفریح و خوشگذرونینهمین مادرشون یه جوری رفتار میکنه که انگار اصلا هیچ وظیفه ای ندارن.فک کن ...

کاملا میفهمم چه دردی داره این موضوع چون بابای خودم همین بود همه ی اینایی که میگی برام اشناس وتحربش رو دارم 

ولی هب بیا قبول کنیم اکثر مردای یسری ایراد بزرگ دارن که زندگیمون رو مختل میکنه ولی هنوز مردایی با ویژگی هایی خیلی  بدتر هستن که زناشون بنده هدا یاهمون میسازن!!

من همیشه یه مامانم میگم ولی خب قبول نمیکنه