2777
2789

تورو خدا اگه میتونین نصب کنید 

من دو نفر کم دارم تا ۵ نفرم تکمیل بشه 

بهم امتیاز میده تا ۱۷

بتونم ۱۰ تومن وام بگیرم 

خیلی نیاز دارم برای پول پیش خونه 

من ۱۷ امتیاز دادم از کدوم قسمت میگیری

ببخشید باید چطوری امتیاز بگیریم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا گفتن ۵ نفر رو تا ۱۷ اسفند دعوت کنیم ۵۰۰۰ هزار تا امتیاز میدن من هنوز ۵ نفرم تکمیل نشده ببینم به ...

چطوری باید دعوت کنیم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

والا گفتن ۵ نفر رو تا ۱۷ اسفند دعوت کنیم ۵۰۰۰ هزار تا امتیاز میدن من هنوز ۵ نفرم تکمیل نشده ببینم به ...

من برنامه نصب کردم ولی نمیدونم چطوری باید امتیاز بگیرم و باهاش کار کنم 

پول بریزی گردش حساب داشته باسی

اها زمانی که کارتمون اومد پول بزنیم به این حساب و باهاش کار کتیم 

کسی که ویپاد نداره باید کد دعوت تو وارد بشه

الان کد دعوت من کدوم قسمت میزنه 

اها زمانی که کارتمون اومد پول بزنیم به این حساب و باهاش کار کتیم

برنامه و نصب کردی تا حالا ازش وام پشتوانه گرفتی؟ من پول انچنانی نریختم مثلا ۵۰ تدمن صد تومن ریختم بعد برداشتم

من برنامه نصب کردم ولی نمیدونم چطوری باید امتیاز بگیرم و باهاش کار کنم

ببین بهت وام پلکانی هم میده از یک میلیون شروع میشه نیاز به امتیاز نداره 

ولی چندتای دیگه اش باید گردش خوب باشه 

مثلا از هر ۱۰۰ هزار تومن در روز ۱ امتیاز میده