2777
2789

سلام مغزم داره منفجر میشه 

رفته یارانه بچمو قطع کرده ۱۶سال خرجیشو نداده الانم رفته یارانشو برداشت میکنه این چجور موجودیه

تو این دوره ادم برا خرج خودش میمونه 

این شوهرم خرج پسرمو میداده 

یارانشم دست پسرم بود برا خودش تو جیبیش بود 

همونم از پسرم دریغ کرد

این ادم اسمش چیه

ایا پدر این مدل تا حالا دیدین 

یه مرتبه نپرسیده بچه زندس مردس هزارتومن خرجش نکرده 

دم شوهرم گرم از نوزادی بزرگش کرده 

تازه یارانه هم میره تو حساب زنش

اون سرپرست خودشو معرفی کرده

عزیزم یارانه ها خود به خود همه انتقال داده شدند به حساب سرپرست های خانواده ،من خودم یارانه‌م جدا بود این برج انتقال داده شد به حساب شوهرم 

حتی مال خواهرم و دامادمون که عروسی کردن از خانواده ها جدا نکرده بودم این ماه جفتشون خود به خود جدا شده بود ریخته بود به حساب دامادمون و چندین مورد دیگه هم دیدم

او بیشتر از خانه خودش، در ذهن من زندگی می‌کند…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یارانه ها خود به خود همه انتقال داده شدند به حساب سرپرست های خانواده ،من خودم یارانه‌م جدا بود ...

خوب الان تکلیف یارانه بچم چی میشه 

بعد۱۶سال 

باید چیکار کنه بچم یارانشو اونا بخورن

پسرت از ۱۸ سالگی میتونه یارانشو جدا کنه

اخه بچه من برای خرجی خودش مونده بعد یه اشغال به اسم پدر بیاد یارانه بچمو که خودش احتیاج داره رو بگیره 

این یعنی چی خدا بگم چیکارش کنخ

ببخشیدا ببخشیدا ولی به این موجود میگن مفت بر چیز بدتر میخواستم بگم دیگه اینو گفتم

اره به خدا 

یعنی پرو تر از این موجود وجود نداره 

نمیگه بچم شهر غریب تو چه شرایطی هست زندی مردس 

خرجیشو بهش بدم همونم از گلو بچم زد 😭

سرپرستیش با کیه؟شکایت کنین واسه نفقه یارانه رو‌هم جدا کنین

از نوزادی مهریه نفقه طلا هرچی داشتم بخشیددددم بچمو برداشتم از اون شهر و خانواده و ادمها به معنای واقعی فرار کردم 

الان یارانشو میگن برا اون مرتیکه ان میریزن 

شکابت کنم نتیجه داره ایا