2777
2789
عنوان

آبجیا کسی هست برنامه ویپاد نصب نکرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 32 پست
برنامه و نصب کردی تا حالا ازش وام پشتوانه گرفتی؟ من پول انچنانی نریختم مثلا ۵۰ تدمن صد تومن ریختم بع ...

من برنامه نصب کردم ولی هنوز کارتم نیومده 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت مهم نیست تو قسمت تسهیلات پشتوانه میتونی یک تومن وام بگیری

اها مرسی عزیز 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

ببین چند امتیاز داری 😁

باشه برم نگاه کنم ،من الان هنوزز پولم به حسابم واریز نکردم امتیاز دارم ؟

مآل من هنوز به ۱۰۰۰ تا هم نرسیده 😐

به ۱۰۰۰برسی میتونی چقد وام بگیری ؟؟

این امتیاز فقط برای وامه؟؟؟

آها نه دیگه باید گردش داشته باشی

پس برم ی مقدار پول بزنم بحسابم 

به ۱۰۰۰برسی میتونی چقد وام بگیری ؟؟این امتیاز فقط برای وامه؟؟؟

هم برای وامه هم میتونی قرعه کشی شرکت کنی اگه خواستی امتیازت رو کم میکنن 

با ۱۰۰۰ تا هیچی نمیشه 

برای ۱۰ میلیون باید ۴۵۰۰ تا امتیاز بگیریم ۶ ماهه باز پرداخت 

برای وام های بالاتر امتیاز بیشتر 

هم برای وامه هم میتونی قرعه کشی شرکت کنی اگه خواستی امتیازت رو کم میکنن با ۱۰۰۰ تا هیچی نمیشه برای ۱ ...

مرسی