2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکن تورو خدا 

برو براش یاسین و صافات بخون ، آیت الکرسی براش بخون راحت جون بده 

رو به قبله اش کن 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

داره فوت میکنه

خدایاشفااین دنیا یا اون دنیا بده بده خدارو💔

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
داره فوت میکنه

خوب فوت کنه قانون زندگی همینه خدا بهش آرامش روحی عمر با عزت عطا کنه فوت عزیزان خیلی خیلی خیلی دردناکه ولی واقعیته من یوی خودم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام 

یادخودم افتادم ماه پیش بود  یه شب زنگ زدن بیاید مادرشوهرم داره تموم می کنه وقتی رفتم بالاسرش گفت منو حلال کن ومن فقط سکوت کردم برخلاف جاریم که بعد اونو صدا کرد اون‌پاچه خواری کرد.باخودم عهد کرده بودم هیچ وقت نبخشمش تازمانی که تو غسال خونه تو کفن دیدمش همونجا دلم باهاش صاف کردم صورتش بوسیدم حلالش کردم

بچها نمیزارم پشیمون شدم مدیونی دارهببخشید

خواهش میکنم عزیزم، مهم اینه نیتتون بد نبوده😘❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

فَلَوْلَا إِذَا بَلَغَتِ الْحُلْقُومَ ﴿۸۳﴾پس چرا آنگاه كه [جان شما] به گلو مى ‏رسد (۸۳) وَأَنْتُمْ حِينَئِذٍ تَنْظُرُونَ ﴿۸۴﴾و در آن هنگام خود نظاره گريد (۸۴) وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْكُمْ وَلَكِنْ لَا تُبْصِرُونَ ﴿۸۵﴾و ما به آن [محتضر] از شما نزديكتريم ولى نمى ‏بينيد (۸۵) فَلَوْلَا إِنْ كُنْتُمْ غَيْرَ مَدِينِينَ ﴿۸۶﴾پس چرا اگر شما بى‏جزا مى‏ مانيد [و حساب و كتابى در كار نيست] (۸۶) تَرْجِعُونَهَا إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ ﴿۸۷﴾اگر راست مى‏ گوييد [روح] را برنمى‏ گردانيد (۸۷)

ایات‌سوره‌مبارکه‌واقعه

در باره مرگ‌ولحظات احتضار

آقا هستم

مریضی خاصی دارن چندسالشونه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺