2777
2789
عنوان

مامانای با سلیقه بیاید لطفا

171 بازدید | 21 پست

میخوام بدونم لباسایی ک بیمارستان ب کوچولوتون پوشوندید یا میپوشونید چ چیزاییه؟

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

يه زير پوش يه سرهمي روش با كلاه و دستكش يه پليور سرهمي روش و پتو انداختم روش گذاشتم تو كارسيتشو اومديم بيرون

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچم تیر ماه بدنیا میاد. یدونه شرت و سرهمی کافیه یا کامل از زیر بپوشونم بعد سرهمی؟

قنداق فرنگیم باید باشه؟ یا پتو دورپیچ کافیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم تیر ماه بدنیا میاد. یدونه شرت و سرهمی کافیه یا کامل از زیر بپوشونم بعد سرهمی؟ قنداق فرنگیم باید ...

نه بچه خواهر شوهرم مرداد اومد سرهمي كامل تنش كردن با كلاو جوراب و دستكش نازك تازه پتو هم ختما لازمه اصلا فك نكن تابستونه بچه تازه بدنيا اومده بايد لخت باشه فقط لباساش يخورده نازك تر از حد معمول باشه كافيه

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
يه زير پوش يه سرهمي روش با كلاه و دستكش يه پليور سرهمي روش و پتو انداختم روش گذاشتم تو كارسيتشو اومد ...

چ چیزایی تو ساکش گذاشتی واسه خودت و نی نی؟

نه بچه خواهر شوهرم مرداد اومد سرهمي كامل تنش كردن با كلاو جوراب و دستكش نازك تازه پتو هم ختما لازمه ...

آها کوچولو شمام تابستون بدنیا میاد ان شاا‌...؟

آها کوچولو شمام تابستون بدنیا میاد ان شاا‌...؟

اره عزيزم مرداد مياد اگه خدا بخواد 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
اره عزيزم مرداد مياد اگه خدا بخواد 

بسلامتی. من اینور عیدوسایل ریزه میزه و لباساشو میگیرم نمیخوام شکمم بزرگ شد برم دنبالش

بچم تیر ماه بدنیا میاد. یدونه شرت و سرهمی کافیه یا کامل از زیر بپوشونم بعد سرهمی؟ قنداق فرنگیم باید ...

منم بچه ام تیر ماهی بود یه  زیرر پوش و شورت و بلوز شلوار تنش کردم با سرکش تابستونی

نیازی به قنداق نیس هوا اون موقع خیلی گرمه

حتی کلاهم سرش میذاشتم ددمای بدنش بالاا میرفت

لباسشم باید نخی خنک باشه جنس لباسای   تابستونی نازکتره

بسلامتی. من اینور عیدوسایل ریزه میزه و لباساشو میگیرم نمیخوام شکمم بزرگ شد برم دنبالش

ولي ما رسم داريم تا يچه بدنيا نيومد چيزي نخريم ولي لباس لازم مو ميخرم من دوس داشتم بچم قبل عيدي بود عيد با نينم ميرفتم عيد ديدني الانم فرقي نذاره تو دلمه 

ولي ما رسم داريم تا يچه بدنيا نيومد چيزي نخريم ولي لباس لازم مو ميخرم من دوس داشتم بچم قبل عيدي بود ...

واقعا؟ چ خوب کجایی هستید؟ سیسمونی رو مامانت میده؟

چ چیزایی تو ساکش گذاشتی واسه خودت و نی نی؟

من چون چند شب بايد بيمارستان ميموندم لباس زياد براي خودمون برداشتم حالا شما بِنَا به شبا كمتر ش كن 

من واسه ساك بچه : پوشك پيشبند دستكش كلاه زير پوش سرهمي پتو ملافه لباس گرم براي خروج از بيمارستان قنداق فرنگي 

ساك خودم : لوازم ارايش ، شارژر، خمير دندان و مسواك ، برس ، شير دوش برقي ، لباس مخصوص شيردهي دودست ، حوله ، دمپايي ابري راحتي ، شلوار راحتي ، شورت يه بار مصرف خود بيمارستان داد ، نوار بهداشتي شورت كه جاي كش نندازه سايز بزرگ كتاب ،لباس گرم براي خروج از بيمارستان ، جوراب ورايس خود بيمارستان داد 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
واقعا؟ چ خوب کجایی هستید؟ سیسمونی رو مامانت میده؟

شمالي اره همه رو مامانم ميخره حتي لباس مجلسي هم مادر بايد بخره براي جشني كه مادرشوهر ميگيره 

من چون چند شب بايد بيمارستان ميموندم لباس زياد براي خودمون برداشتم حالا شما بِنَا به شبا كمتر ش كن&n ...

چرا چندشب؟ واسه سزارینم ی شب نگه میدارن دیگه مگه نه؟